«Ντου» οπαδών του Οτσαλάν στο Ευρωκοινοβούλιο - Διεκόπη η συνεδρίαση της Ολομέλειας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η συνεδρίαση της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου διακόπηκε προσωρινά για λόγους ασφαλείας.

Μία ομάδα περίπου 25 Κούρδων οπαδών του Αμπντουλάχ Οτσαλάν εισέβαλε νωρίς του μεσημέρι στην αίθουσα όπου συνεδριάζει η ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο, φωνάζοντας συνθήματα για την απελευθέρωσή του.

Οι συγκεντρωθέντες κρατούσαν σημαίες και πανό με το πρόσωπο του Οτσαλάν και ανέβηκαν στον εξώστη της αίθουσας, προκαλώντας αναστάτωση. Τα μέλη της ασφάλειας του Ευρωκοινοβουλίου επενέβησαν προκειμένου να απομακρύνουν τους οπαδούς ενώ όταν τους πλησίασαν, αρκετοί πέρασαν μπροστά από το προστατευτικό τζάμι του εξώστη απειλώντας να πέσουν στο κενό.

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου διακόπηκε προσωρινά για λόγους ασφαλείας, ενώ οι Αρχές αναζητούν τη διαδρομή που ακολούθησαν οι εισβολείς καθώς για να εισέλθει κάποιος στους χώρους χρειάζεται να έχει πρόσκληση.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Skroutz: Από garage company της Νέας Ιωνίας σε asset της Blackstone

ΔΕΘ για… ελεύθερους επαγγελματίες - Tο ΠΑΣΟΚ κατεβάζει τον πήχη - Oι πρώτοι ταξιδιώτες για Ιθάκη

Στα €865 η μέση σύνταξη ΕΦΚΑ τον Απρίλιο - Πολύ χαμηλότερα τα ποσά την τελευταία 10ετία

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider