Οι επιπτώσεις της ρωσικής εισβολής για την οικονομία της ευρωζώνης στη συζήτηση Μητσοτάκη - Λέιν

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Οι επιπτώσεις της ρωσικής εισβολής για την οικονομία της ευρωζώνης στη συζήτηση Μητσοτάκη - Λέιν
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ενημερωτικό σημείωμα για τη συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΚΤ, Φίλιπ Λέιν.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχτηκε το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου τον Φίλιπ Λέιν, επικεφαλής οικονομολόγο και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι επιπτώσεις της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία στην εξέλιξη των τιμών και την πορεία του πληθωρισμού στην ευρωζώνη, αλλά και οι συνέπειες για την ευρύτερη ευρωπαϊκή οικονομία.

Συζητήθηκε επίσης η απόφαση της ΕΚΤ να συνεχίσει, με ευελιξία εάν το κρίνει χρήσιμο, τις επανεπενδύσεις σε ελληνικά ομόλογα τουλάχιστον έως το τέλος του 2024.

Στη συνάντηση έλαβε επίσης μέρος, από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης, ο Επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Με ποιο… ΠΑΣΟΚ θα συνεργαζόταν η Ν.Δ. - H ανάρτηση που κατέβηκε - Οι ελπίδες για το αργυρό μετάλλιο

Έρχεται η Ενιαία Ψηφιακή Πύλη Πληρωμών για χρέη σε εφορία, ΕΦΚΑ, Δήμους, ΔΕΚΟ - Σε μια οθόνη όλες οι οφειλές προς το Δημόσιο

Πτώχευσε και επίσημα η Ellinair

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider