Αυγενάκης: Υπεγράφη η Προγραμματική Σύμβαση για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Αχαρνών

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυγενάκης: Υπεγράφη η Προγραμματική Σύμβαση για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Αχαρνών
Υπεγράφη η Προγραμματική Σύμβαση για «Προμήθεια υλικών και εξοπλισμού για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Αχαρνών».

Την Προγραμματική Σύμβαση για «Προμήθεια υλικών και εξοπλισμού για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Αχαρνών», υπέγραψε σήμερα ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με τον Δήμαρχο Αχαρνών, Σπύρο Βρεττό, ενισχύοντας την ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών του σε 15 εγκαταστάσεις (γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ και ποδοσφαίρου 5Χ5) στις δημοτικές περιοχές Αγριλέζα, Μπόσκιζα, Μεσονύχι, Λυκότρυπα, Πηγάδα, Λαθέα, κλπ.

Όπως ενημέρωσε ο υφυπουργός με ανάρτησή του στα social media:

«- Η προμήθεια υλικών και εξοπλισμού, προϋπολογισμού 511.679,80€ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υφυπουργείου Αθλητισμού, αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 12 μήνες και αφορά σε

- μπασκέτες,

- μεταλλικούς ορθοστάτες βόλεϊ με δίχτυ,

- εστίες ποδοσφαίρου,

- φωτιστικά σώματα,

- πίλλαρ,

- πόρτες,

-περιφράξεις,

-εργασίες αποξήλωσης παλαιού εξοπλισμού και τοποθέτησης νέου.

Η συνεργασία μας με τον Δήμαρχο Αχαρνών είναι στενότατη λόγω και του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου στο Ολυμπιακό Χωριό, για το οποίο μας παραχωρήθηκε από τον Δήμο επιπλέον έκταση προκειμένου να συμβάλλει στην εξελισσόμενη αναβάθμισή του σε υπερτοπικό αθλητικό πόλο.

Φροντίζουμε διαρκώς για τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα, προς όφελος της αθλητικής οικογένειας και κάθε τοπικής κοινωνίας.

Για την συνεχή ανάπτυξη του αθλητισμού μας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider