Βρετανία: Σημαντική κάμψη στις τιμές κατοικιών για τον Νοέμβριο - Η χειρότερη από το 2008

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Βρετανία: Σημαντική κάμψη στις τιμές κατοικιών για τον Νοέμβριο - Η χειρότερη από το 2008
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Θα είναι δύσκολο για την αγορά να επανακτήσει το momentum της βραχυπρόθεσμα, καθώς ενισχύονται οι οικονομικές προκλήσεις, τονίζει η εταιρεία Nationwide.

Ισχυρή κάμψη σημείωσαν οι τιμές κατοικιών στη Βρετανία για τον Νοέμβριο, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία Nationwide.

Οι τιμές κατοικιών σε ετήσιο επίπεδο κατέγραψαν αύξηση 2,8% έναντι αύξηση 4,4% τον Οκτώβριο και ενώ οι αναλυτές που συμμετείχαν σε έρευνα του Reuters ανέμεναν μια αύξηση 2,3%.

Σε μηνιαίο επίπεδο, οι τιμές συρρικνώθηκαν 0,1% έναντι συρρίκνωσης 0,07% τον Οκτώβριο. Πρόκειται για τον 4ο συνεχόμενο μήνα συρρίκνωσης των τιμών κατοικιών, το χειρότερο σερί από το 2008.

Σύμφωνα με την Nationwide, όλες οι περιοχές της Βρετανίας σημείωσαν πτώση για τον Νοέμβριο. «Θα είναι δύσκολο για την αγορά να επανακτήσει το momentum της βραχυπρόθεσμα, καθώς ενισχύονται οι οικονομικές προκλήσεις» σημειώνεται στη σχετική έκθεση της εταιρείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ψηφιακό μπλόκο ΑΑΔΕ σε σύνορα και λιμάνια: GPS, κάμερες κατά του λαθρεμπορίου

Οι δεσμοί της Credia - Το νέο στοίχημα του Μαρινάκη - Η σταθερή τηλεφωνία και η ΔΕΗ

O Τσίπρας στη ζυγαριά του Μαξίμου - Επέκταση των ΣΣΕ και αντιπολιτευτική σιγή - Μήνυμα Γιούνκερ στο γαλάζιο Συνέδριο

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider