Συνεχίζει την στελέχωσή της η ΕΕΕΠ - Πρόσκληση για προσλήψεις 30 θέσεων εργασίας από τον ιδιωτικό τομέα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνεχίζει την στελέχωσή της η ΕΕΕΠ - Πρόσκληση για προσλήψεις 30 θέσεων εργασίας από τον ιδιωτικό τομέα
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Δευτέρα 31,Οκτωβρίου 2022.

Σε νέα Πρόσκληση για Υποβολή Αιτήσεων από τον ιδιωτικό τομέα, για θέσεις εργασίας στην ΕΕΕΠ προχώρησε χθες ,Παρασκευή 14 Οκτωβρίου,, η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων.

«Η Ε.Ε.Ε.Π. ως ρυθμιστικός, εποπτικός και ελεγκτικός βραχίονας του δημοσίου στον τομέα της διοργάνωσης και διεξαγωγής των παιγνίων, αναζητά δυναμικούς επιστήμονες που θα θελήσουν να εξειδικευτούν και να σταδιοδρομήσουν σε αυτόν τον εξαιρετικά δυναμικό κλάδο με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης και υψηλές αμοιβές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Κατά συνέπεια, η επιλογή ατόμων από τον χώρο της πληροφορικής και των οικονομικών επιστημών, με υψηλά προσόντα και προϋπηρεσία, αποτελεί προτεραιότητα για την Ε.Ε.Ε.Π..» αναφέρεται στην πρόσκληση της Αρχής.

Όπως τονίζεται μάλιστα στην προκήρυξη «ο κλάδος των τυχερών παιγνίων διεθνώς και στην Ελλάδα είναι σήμερα ένας χώρος μεγάλος επαγγελματικών, επιχειρηματικών ακόμη και επιστημονικών προκλήσεων. Οι άνθρωποι της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, πιστεύουν ότι υπάρχουν οι δυνατότητες, οι προοπτικές αλλά και σημαντικά πλεονεκτήματα, ώστε οι ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου των τυχερών παιγνίων να γίνουν ανταγωνιστικές με ενεργή συμμετοχή στις εξελίξεις του τόπου».

Στο πλαίσιο αυτό την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου η Ε.Ε.Ε.Π με την με αριθμό 20851/14.10.2022 Απόφαση του Προέδρου της, με ανάρτησή της στην ιστοσελίδα https://www.gamingcommission.gov.gr/ της Επιτροπής, ζητά υποψηφίους για 15 θέσεις εργασίας Επιστημόνων Πληροφορικής και 15 θέσεις οικονομολόγων–ελεγκτών.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Δευτέρα 31,Οκτωβρίου 2022.

Όπως τονίζεται στην προκήρυξη οι προκηρυσσόμενες θέσεις για Ελεγκτές (Auditors) είναι δεκαπέντε (15) και αφορούν το παρακάτω αντικείμενο:
Διενέργεια Ελέγχων (επιτόπιοι ή εξ αποστάσεως ή κεκαλυμμένοι έλεγχοι), που διενεργούνται προκειμένου να διαπιστωθεί η Συμμόρφωση του Ελεγχόμενου προς το Ρυθμιστικό Πλαίσιο της Ε.Ε.Ε.Π., με βάση μια μεθοδολογικά τυποποιημένη και τεκμηριωμένη διαδικασία.

Ενδεικτικά, ο έλεγχος αφορά τη νομιμότητα διεξαγωγής του παιγνίου, την τήρηση των κανόνων διεξαγωγής του, την εφαρμογή των όρων της άδειας, την οικονομική διαχείριση του παιγνίου, την απόδοση των κερδών στους παίκτες στο Δημόσιο και τους δικαιούχους φορείς του, όπως αυτές προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις, τις άδειες και τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί μεταξύ των αδειοδοτημένων παρόχων και του Ελληνικού Δημοσίου.

Αποδεκτοί τίτλοι σπουδών: Πτυχίο ΑΕΙ / ATEI Οικονομικής Κατεύθυνσης ή ισότιμο πτυχίο της αλλοδαπής Υποχρεωτικό, Γνώση Αγγλικής Γλώσσας Επίπεδο Γ1/C1, τουλάχιστον 2ετή εμπειρία στο αντικείμενο της θέσης

Τα στελέχη που θα επιλεγούν πρέπει να πληρούν τα ανωτέρω και θα αξιολογηθούν επιπροσθέτωςτων ανωτέρω και για τα παρακάτω:

  • Ικανότητα ανταπόκρισης σε συνθήκες πίεσης
  • Ομαδικό πνεύμα και εν γένει καλή λειτουργία εντός ομάδας
  • Προσαρμοστικότητα και ευελιξία
  • Επικοινωνιακές δεξιότητες
  • Ικανότητα επίλυσης συγκρούσεων
  • Ικανότητα διαχείρισης έργων και παραγωγής αποτελεσμάτων
  • Δυνατότητα εκμάθησης νέων γνωστικών αντικειμένων
  • Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα η εμπειρία στον κλάδο της αγοράς των τυχερών παιγνίων

Η δεύτερη προκήρυξη αφορά την πρόσληψη τεχνικών πληροφορικής. «Η Ε.Ε.Ε.Π. για την υποστήριξη του έργου της Διεύθυνσης Τεχνολογικών Υποδομών, προτίθεται να απασχολήσει δεκαπέντε (15) επιστήμονες και τεχνικούς πληροφορικής, με σύμβαση μίσθωσης έργου (σύμβαση παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών), διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, με δυνατότητα μιας (1) ανανέωσης για άλλους τέσσερις (4) μήνες και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για ανάληψη σχετικού έργου» αναφέρει η προκήρυξη.

Το ύψος της αμοιβής συναρτάται με το ειδικό αντικείμενο ανάθεσης, τα προσόντα του αντισυμβαλλόμενου και την προϋπολογισθείσα για το εκάστοτε ανατιθέμενο έργο δαπάνη.

«Η ΕΕΕΠ είναι -η Ανεξάρτητη Αρχή- που ρυθμίζει και ελέγχει την διαφάνεια, την αδιάβλητη διεξαγωγή των τυχερών παιγνίων, την συμμόρφωση με τους νόμους και τους κανόνες, ενώ αδειοδοτεί και πιστοποιεί τις επιχειρήσεις του κλάδου. Η Επιτροπή έχει σχεδιάσει έναν οδικό χάρτη προσέλκυσης και ένταξης νέων επιστημόνων, προκειμένου να εκπληρώσει την σύνθετη αποστολή της. Η αγορά των τυχερών παιγνίων είναι ένας ραγδαία εξελισσόμενος επαγγελματικός κλάδος με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης και σταδιοδρομίας, για νέους επιστήμονες, στην Ελλάδα και διεθνώς» καταλήγει η ανακοίνωσή της ΕΕΕΠ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Τυχερά παίγνια: Αύξηση εσόδων 26% και εκτίναξη των φόρων παικτών 108% - Η ανατροπή στα διαδικτυακά παιχνίδια

gazzetta
gazzetta reader insider insider