Αυτά είναι τα σχολεία που κλείνουν λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυτά είναι τα σχολεία που κλείνουν λόγω κρουσμάτων κορονοϊού

Συνολικά έξι σχολεία έχουν αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία τους στα πλαίσια προστασίας από τη διασπορά της πανδημίας του κορονοϊού.

Το 2ο Γενικό Λύκειο Καισαριανής και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Βουτών, στο Ηράκλειο αναστέλλουν τη λειτουργία τους έως τις 27 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τη λίστα του υπουργείου Παιδείας, που αφορά στα σχολεία και τμήματα που κλείνουν εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Επιπλέον, σύμφωνα με την εν λόγω λίστα, έως τις 27 Σεπτεμβρίου αναστέλλει τη λειτουργία του και το τμήμα Β5 του 2ου Γυμνασίου Πύργου Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Παιδείας, η λίστα (https://www.sch.gr/anastoli/web/index.php) θα ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από σήμερα 16 Σεπτεμβρίου, οι αποφάσεις για την αναστολή εκπαιδευτικών δομών, δημοσίων ή ιδιωτικών, θα λαμβάνονται από τους οικείους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης, κατόπιν σχετικής σύστασης από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.

Υπενθυμίζεται, ότι έως τις 18 Σεπτεμβρίου έχει ανασταλεί η λειτουργία του δημοτικού και του νηπιαγωγείου Ειδικής Αγωγής Καλλιθέας της Λήμνου, καθώς επίσης και το 7ο Δημοτικό Αλεξάνδρειας στην Ημαθία.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider