Θεοχάρης: Ευπρόσδεκτοι οι Βρετανοί τουρίστες στην Ελλάδα

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Θεοχάρης: Ευπρόσδεκτοι οι Βρετανοί τουρίστες στην Ελλάδα
Από τις 15 Ιουλίου οι Βρετανοί τουρίστες θα μπορούν να έρχονται στην Ελλάδα.

«Οι Βρετανοί τουρίστες είναι ευπρόσδεκτοι στη χώρα μας» δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, σε συνέντευξή του στο βρετανικό Sky News

Υπενθυμίζεται ότι από τις 15 Ιουλίου οι Βρετανοί τουρίστες θα μπορούν να έρχονται στην Ελλάδα.

Όπως ανέφερε ο υπουργός Τουρισμού, οι Βρετανοί τουρίστες είναι ευπρόσδεκτοι στη χώρα μας, ενώ τους προέτρεψε να συμπληρώνουν τη φόρμα εντοπισμού επισκεπτών, μια ημέρα πριν την άφιξη τους στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, όπως τόνισε ο κ. Θεοχάρης, «οι Βρετανοί τουρίστες είναι ευπρόσδεκτοι κάθε χρόνο στην Ελλάδα. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι η δεύτερη μεγαλύτερη χώρα προέλευσης για την ελληνική τουριστική βιομηχανία και χαιρόμαστε πολύ να τους υποδεχόμαστε και να τους έχουμε κοντά μας».

«Σίγουρα είναι ευπρόσδεκτοι, οι απευθείας πτήσεις, όπως είπατε, θα είναι διαθέσιμες από τις 15 Ιουλίου και ελπίζουμε ότι αυτή η αρχή θα οδηγήσει σε μια επιτυχή, ευχάριστη και κυρίως ασφαλή τουριστική σεζόν φέτος», πρόσθεσε ο υπουργός Τουρισμός.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες της Εφορίας και του e-ΕΦΚΑ - Δείτε τις λίστες

Εργασιακό νομοσχέδιο: Fast track προσλήψεις, ευέλικτη διευθέτηση χρόνου εργασίας - Όλες οι αλλαγές, τι ισχύει με τις άδειες

Χατζηδάκης: Νέοι πόροι 8 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία μέχρι το 2032 – Όσο «μισό Ταμείο Ανάκαμψης»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider