Την έναρξη της συνεργασίας της με την Trina Solar, έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς φωτοβολταϊκών πάνελ παγκοσμίως ανακοίνωσε η Active Energy Solutions (AES)

Η AES κατέκτησε επάξια την εμπιστοσύνη της Trina Solar  και αποτελεί τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της για πωλήσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων, σε Ελλάδα και Κύπρο, αναλαμβάνοντας όλες τις διαδικασίες εκτελωνισμού και παράδοσης του εξοπλισμού, για κάθε έργο χωριστά. Επιπροσθέτως, παρέχει πιστοποιημένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης στους συνεργάτες της, διαθέτοντας άμεσο στοκ αντικατάστασης, προτείνοντας τις βέλτιστες τεχνικές λύσεις που αφορούν στη διαστασιολόγηση των φωτοβολταϊκών πλαισίων και ιχνηλατών (trackers) της Trina Solar.

H Trina Solar αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στην κατασκευή φωτοβολταϊκών πάνελ με περισσότερα από 40GW εγκατεστημένα πάνελ παγκοσμίως και πωλήσεις που ξεπερνούν τα 8GW σε ετήσια βάση (TIER 1 Bloomberg).  Η Trina Solar  διαθέτει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 100 χώρες, απασχολεί 13.000 εργαζόμενους και αναδείχθηκε για 4η συνεχή χρονιά ως ο Πρώτος Προμηθευτής Φωτοβολταϊκών Πλαισίων στον κόσμο για την τραπεζική φερεγγυότητά του [Top Bankable Module Supplier 2016-2019, βάσει της αξιολόγησης Bloomberg New Energy Finance (BNEF)].   

H Trina Solar κατέχει 19 παγκόσμια ρεκόρ απόδοσης και ισχύος των φωτοβολταϊκών πλαισίων της και διασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων της με 200 δοκιμές εντός των εργοστασίων της καθώς και με ενδελεχείς ελέγχους από ανεξάρτητους φορείς και οργανισμούς προσφέροντας έως και 30 έτη εγγυημένων αποδόσεων. Διαθέτει μία πλήρη γκάμα φωτοβολταϊκών πλαισίων υψηλών αποδόσεων τεχνολογίας Half-Cell: Πολυκρυσταλλικών ισχύος έως 355Wp, Μονοκρυσταλλικών ισχύος έως 450Wp και τεχνολογίας Bifacial έως 415Wp.