Τα Mailo’s ανοίγουν το πρώτο κατάστημα στο Λίβανο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τα Mailo’s ανοίγουν το πρώτο κατάστημα στο Λίβανο
Με περισσότερα από 40 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, η είσοδος στη στρατηγική αγορά του Λιβάνου αποτελεί το πρώτο βήμα ενός ευρύτερου πλάνου εξωστρέφειας.

Τα Mailo’s - The Pasta Project ανοίγουν το πρώτο τους κατάστημα στη Βηρυτό και κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στη δυναμική πορεία ανάπτυξής τους.

Όπως επισημαίνει η ανακοίνωση, με περισσότερα από 40 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, η είσοδος στη στρατηγική αγορά του Λιβάνου αποτελεί το πρώτο βήμα ενός ευρύτερου πλάνου εξωστρέφειας, που έχει σαν στόχο να φέρει τα φρέσκα ζυμαρικά και τις signature σάλτσες των Mailo’s σε ακόμη περισσότερες αγορές.

Η επιλογή του Λιβάνου δεν είναι τυχαία, καθώς η Βηρυτός διαθέτει μια ανεπτυγμένη γαστρονομική σκηνή, αποτελεί σταυροδρόμι πολιτισμών και γεύσεων και ταυτόχρονα προσφέρει στρατηγική γεωγραφική θέση, που ανοίγει τον δρόμο για περαιτέρω ανάπτυξη στη Μέση Ανατολή.

Το νέο Mailo’s spot βρίσκεται στην οδό Bliss, σ’ έναν πολυσύχναστο δρόμο στην καρδιά της Βηρυτού. Το κατάστημα είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τη φιλοσοφία “Made with Love & Pasta”, με τη χαρακτηριστική αισθητική του brand και προσφέρει στους πελάτες ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι μέσα από:

  • Φρέσκα ζυμαρικά τριών τύπων (Rigatoni, Casarecce, Campanelle)
  • Signature σάλτσες με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες
  • Γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση, προσφέροντας την αυθεντική pasta εμπειρία σε μόλις πέντε λεπτά

Ο ιδρυτής των Mailo’s, Νίκος Μουτσουρούφης, δήλωσε: «Η Βηρυτός αποτελεί μια αγορά με εξαιρετική δυναμική και γαστρονομική κουλτούρα. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που το όραμά μας ταξιδεύει εκτός Ελλάδας, φέρνοντας την εμπειρία των Mailo’s σε νέους καταναλωτές. Το άνοιγμα του καταστήματος στο Λίβανο είναι μόνο η αρχή μιας στρατηγικής ανάπτυξης που θα ακολουθήσει και σε άλλες αγορές».

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, τα Mailo’s χτίζουν ένα brand που ξεπερνά τα σύνορα, παραμένοντας πιστό στη δέσμευσή του για ποιότητα, καινοτομία και αγάπη για καλό φαγητό.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αισιόδοξος ο Κυριάκος στην WSJ - Είδε και Τζολάνι - Ρύζι, πατάτες, αλεύρι... και; - Παρασκήνιο για το πασοκικό πρόγραμμα

Εγκλωβισμένοι στην οικογενειακή εστία μέχρι τα 30 οι Έλληνες - Γιατί δεν γίνονται γονείς

Ελεύθεροι επαγγελματίες: «Φουσκωμένος» ο φόρος του 2026, φορο-ανάσα το 2027

gazzetta
gazzetta reader insider insider