ΔΕΠΑ Εμπορίας: Δωρεά εξοπλισμού στο Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας»

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΔΕΠΑ Εμπορίας: Δωρεά εξοπλισμού στο Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας»
Ο εξοπλισμός που παραδόθηκε στο νοσοκομείο « 'Αγιος Σάββας» περιλαμβάνει δύο μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας.

Η ΔΕΠΑ Εμπορίας, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προχώρησε σε δωρεά εξοπλισμού στο Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο 'Αγιος Σάββας».

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, ο εξοπλισμός που παραδόθηκε στο νοσοκομείο « 'Αγιος Σάββας» περιλαμβάνει δύο μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας. Το πρώτο είναι ένα σύγχρονο, υψηλής απόδοσης σύστημα απορροφησιομετρίας ακτίνων-Χ διπλής ενέργειας (D.E.X.A.) για την μέτρηση της οστικής πυκνότητας, μέσω του οποίου γίνεται σάρωση σε περιοχές, όπως το ισχίο, η οσφυϊκή χώρα αλλά και όλο το σώμα. Το εν λόγω μηχάνημα παρέχει την επιπλέον δυνατότητα ανάλυσης σύστασης σώματος και είναι τύπου LUNAR PRODIGΥ, του Αμερικανικού Οίκου General Εlectric. Το δεύτερο τμήμα του εξοπλισμού που προσέφερε η ΔΕΠΑ Εμπορίας αφορά έναν ασύρματο, φορητό, ψηφιακό υπερηχογράφο «τσέπης» τύπου Vscan Air PRODIGY πολλαπλών χρήσεων του ιδίου Οίκου, ο οποίος είναι κατάλληλος για άμεση διαφορική διάγνωση στα επείγοντα περιστατικά.

«Η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας αλλά και η ευημερία του κοινωνικού συνόλου εντάσσονται άλλωστε στις προτεραιότητες των δράσεων της ΔΕΠΑ Εμπορίας, που θέλοντας να προσφέρει στα νοσοκομεία και να σταθεί δίπλα σε συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, ανέλαβε μία τόσο σημαντική πρωτοβουλία» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ Εμπορίας, Κωνσταντίνος Ξιφαράς, δήλωσε σχετικά: «Πιστή στις δεσμεύσεις της για κοινωνική συνεισφορά και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, η ΔΕΠΑ Εμπορίας στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας και παράλληλα δείχνει έμπρακτα την αλληλεγγύη της αλλά και την κοινωνική της ευαισθησία απέναντι στους πολίτες. Με την ενέργεια μας αυτή θελήσαμε να συμβάλουμε στην προάσπιση του ύψιστου αγαθού της υγείας, στο οποίο πρέπει να έχουν ισότιμη πρόσβαση όλοι.»

Η πρόεδρος του Αντικαρκινικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ο 'Αγιος Σάββας», Όλγα Μπαλαούρα, τόνισε με τη σειρά της: «Ευχαριστούμε πολύ τη ΔΕΠΑ Εμπορίας για αυτήν τη σπουδαία προσφορά της. Είναι μια αξιόλογη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης προς το κοινωνικό σύνολο και μια πολύτιμη συμβολή για τη διασφάλιση και τη θωράκιση της υγείας των ασθενών μας. Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για την εκ νέου ανταπόκρισή της στις ανάγκες του νοσοκομείου μας.»

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σταϊκούρας: Οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες για τις μεταφορές διευκολύνουν τις συναλλαγές και ενισχύουν τη διαφάνεια

Ταχεία και χαμηλού κόστους χρηματοδότηση στο Χρηματιστήριο για εταιρείες τεχνολογίας

ΕΣΠΑ: Μπαράζ πληρωμών για να κλείσει το «2014-2020» - Οι δύο βασικές απειλές για το 100% της απορρόφησης

gazzetta
gazzetta reader insider insider