Από το γκαράζ στο Σιάτλ, στα 1,43 τρισ. δολάρια: Νοσταλγικό βίντεο Μπέζος από την ίδρυση της Amazon

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Από το γκαράζ στο Σιάτλ, στα 1,43 τρισ. δολάρια: Νοσταλγικό βίντεο Μπέζος από την ίδρυση της Amazon
Mια άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πραγματοποίησε ο τρίτος πλουσιότερος στον κόσμο και ιδρυτής της Amazon.

Mια άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πραγματοποίησε ο τρίτος πλουσιότερος στον κόσμο και ιδρυτής της Amazon, Τζεφ Μπέζος αποκαλύπτοντας ότι θα μετακομίσει στο Μαϊάμι και θα αφήσει πίσω το Σιάτλ από όπου ξεκίνησε τον κολοσσό του, χρηματιστηριακής αξίας 1,43 τρισ. δολαρίων.

«Θέλω να είμαι κοντά στους γονείς μου. Η [αρραβωνιαστικιά μου] Λόρεν κι εγώ αγαπάμε το Μαϊάμι», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο διάσημος επιχειρηματίας και μοιράστηκε ένα κλιπ όπου τον δείχνει νέο να βρίσκεται στο γκαράζ του σπιτιού του εκεί όπου πρωτοξεκίνησε τον αμερικανικό κολοσσό.

«Το Σιάτλ είναι το σπίτι μου από το 1994, όταν ξεκίνησα την Amazon από το γκαράζ μου. Αυτός είναι ο πατέρας μου πίσω από την κάμερα σε αυτό το βίντεο που δείχνει το πρώτο "γραφείο" της Amazon. Οι γονείς μου ήταν πάντα οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές μου. Πρόσφατα μετακόμισαν στο Μαϊάμι, στο μέρος που ζούσαμε όταν ήμουν μικρός», συνέχισε ο Τζεφ Μπέζος.

Ένας ακόμη λόγος όπως αποκάλυψε είναι ότι οι δραστηριότητες της εταιρείας του «Blue Origin» μεταφέρονται «όλο και περισσότερο» στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ της Φλόριντα. «Έχω ζήσει στο Σιάτλ περισσότερο διάστημα από οπουδήποτε αλλού και έχω τόσες υπέροχες αναμνήσεις εδώ. Όσο συναρπαστική κι αν είναι η μετακόμιση, είναι μια συγκινητική απόφαση για μένα. Σιάτλ, θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου», σημείωσε.

Στο κλιπ που μοιράστηκε, φαίνεται ο μελλοντικός δισεκατομμυριούχος να ξεναγεί το γραφείο του ανάμεσα σε πολλά χαρτιά, βιβλία, μηχανήματα φαξ και δύο γραφεία με υπολογιστές. «Αυτά είναι όλα», λέει καθώς η κάμερα κινείται σε όλο το γραφείο. «Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να περιηγηθείς στα γραφεία της Amazon.com».

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jeff Bezos (@jeffbezos)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Societe Generale: Κάτω από τις εκτιμήσεις τα έσοδα στο τρίμηνο - «Ανάσα» από τα κέρδη

Intrakat: «Χτύπησε» υψηλό 13,5 ετών η μετοχή ενόψει deal με ΑΚΤΩΡ

Σουρέτης (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ): Smart green και sustainable infrastructures αποτελούν το μέλλον των υποδομών

gazzetta
gazzetta reader insider insider