Ζούκερμπεργκ: Έρχονται αναβαθμίσεις στο Threads

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ζούκερμπεργκ: Έρχονται αναβαθμίσεις στο Threads
Η εφαρμογή του Meta που μοιάζει με Twitter, θα αποκτήσει σύντομα μια λειτουργία αναζήτησης και θα είναι διαθέσιμη για πρόσβαση μέσω του ιστού.

Η εφαρμογή Threads του Meta που μοιάζει με Twitter, θα αποκτήσει σύντομα μια λειτουργία αναζήτησης και θα είναι διαθέσιμη για πρόσβαση μέσω του ιστού.

Σε ανάρτηση του στο Threads, ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ανέφερε ότι τα νέα χαρακτηριστικά θα «έρθουν τις επόμενες εβδομάδες».

«Μια καλή εβδομάδα για τα Threads», έγραψε ο Ζούκερμπεργκ. «Η κοινότητα εδώ βρίσκεται στην τροχιά που περιμένω να δημιουργήσει μια ζωντανή και μακροπρόθεσμη εφαρμογή».

Η Meta παρουσίασε το Threads με πολλές «τυμπανοκρουσίες» και η εφαρμογή γρήγορα έγινε δημοφιλής, καθώς ο Ζούκερμπεργκ εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα που είχαν κατακλύσει το Twitter - γνωστό πλέον ως Χ - και αύξησε την κριτική στον ιδιοκτήτη του μέοσυ κοινωνικής δικτύωσης, Έλον Μασκ. Ωστόσο, σύμφωνα με το CNBC, η προσέλευση στο Threads μειώθηκε σημαντικά τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς η καινοτομία εξαντλήθηκε και ορισμένοι χρήστες απογοητεύτηκαν με την περιορισμένη λειτουργικότητα της εφαρμογής.

Διαφημιστές και παράγοντες της αγοράς ανέφεραν στο CNBC ότι για να γίνει το Threads μια σημαντική υπηρεσία, η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων σε πραγματικό χρόνο πρέπει να διαθέτει λειτουργίες που διευκολύνουν την αναζήτηση θεμάτων που τρεντάρουν και την εύρεση προηγούμενων αναρτήσεων. Και η δυνατότητα πρόσβασης των Threads στον Ιστό είναι ιδιαίτερα σημαντική, εάν η Meta θέλει να ανταγωνιστεί πραγματικά το X, το οποίο από καιρό έχει καθιερωθεί στους χρήστες desktop υπολογιστών.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Ζούκερμπεργκ δήλωσε ότι είναι «αρκετά αισιόδοξος» από την πρόβλεψη των μελλοντικών κερδών της Meta όσον αφορά το μέλλον του Threads. Ωστόσο, η εταιρεία δεν πρόκειται να δημιουργήσει έσοδα από την εφαρμογή μέχρι να γίνει πολύ μεγαλύτερη και πιο εδραιωμένη, κατέληξε ο Ζούκερμπεργκ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider