Η Χρυσούλα Διακάτου στο CEO Clubs Greece

Newsroom
Μοιράσου το
Η Χρυσούλα Διακάτου στο CEO Clubs Greece
Τη θέση της Engagement Manager στο CEO Clubs Greece ανέλαβε από την 1η Φεβρουαρίου η Χρυσούλα Διακάτου.

Τη θέση της Engagement Manager στο CEO Clubs Greece ανέλαβε από την 1η Φεβρουαρίου η Χρυσούλα Διακάτου ενισχύοντας περαιτέρω τη δυναμική ανάπτυξη του CEO Clubs Greece στη χώρα.

Θα είναι υπεύθυνη για τη στρατηγική ενίσχυσης των εσωτερικών και των εξωτερικών σχέσεων του CEO Clubs Greece με σημαντικά κοινά και ενδιαφερόμενα μέρη, με στόχο να ενδυναμωθεί περαιτέρω η θετική επίδρασή του οργανισμού στο υγειές επιχειρείν στην ελληνική αγορά.

Η κ. Διακάτου διαθέτει πολυετή και πολυσυλλεκτική εμπειρία στους τομείς Marketing & Communications, Public Affairs και Business Development. Έχει εργαστεί για ελληνικούς και διεθνείς οργανισμούς που δραστηριοποιούνται σε όλους τους κλάδους της αγοράς με έμφαση στους κλάδους του φαρμάκου, της επικοινωνίας, του ανθρώπινου δυναμικού και του τουρισμού. Έχει πτυχίο Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σχέσεων από το Πανεπιστήμιο του Kent (Η.Β.) και Μεταπτυχιακό στο Διεθνές Δίκαιο και τις Διπλωματικές Σπουδές από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

«Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου για την ένταξη της Χρυσούλας στην ομάδα μας. Είμαι σίγουρη πως με την εμπειρία της, τις ικανότητές της και τις ανθρώπινες ιδιότητες της θα προσδώσει μεγάλη αξία μέσα από αυτόν το νέο ρόλο στον οργανισμό μας. Η προσέλευση της αποτελεί τη δέσμευση μας για τη συνεχή ενίσχυση των σχέσεων μας με τα μέλη μας, τους συνεργάτες μας και τους κοινωνικούς μας εταίρους» δήλωσε η Προέδρος του CEO Clubs, Γεωργία Καρτσάνη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Αύξηση 15,6% στα λειτουργικά κέρδη της Bosch - Η ενεργειακή κρίση εκτόξευσε τη ζήτηση για αντλίες θερμότητας

Sanofi: Εκτόξευση 20,7% για τα EBIT δ' τριμήνου - «Θραύση» το φάρμακο Dupixent

Caixabank: «Άλμα» 62% για τα κέρδη στο δ' τρίμηνο