Tesla: O Μασκ μπορεί να ανακοινώσει σχέδιο για ένα νέο εργοστάσιο μέσα στο 2022

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Tesla: O Μασκ μπορεί να ανακοινώσει σχέδιο για ένα νέο εργοστάσιο μέσα στο 2022
«Πιστεύω πως σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα που θα κατασκευάζονται στον κόσμο μέχρι το 2023 θα είναι ηλεκτρικά» ανέφερε ο επικεφαλής της εταιρείας.

Ο επικεφαλής της Tesla, Έλον Μασκ, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το ότι θα μπορέσει να ανακοινώσει το πλάνο για την κατασκευή ενός νέου εργοστασίου της εταιρείας μέσα στους επόμενους μήνες.

Μιλώντας σε συνέδριο στη Νορβηγία, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου δήλωσε ότι «ελπίζω να ανακοινώσω την τοποθεσία ενός νέου εργοστασίου της Tesla αργότερα μέσα στο έτος».

Παράλληλα, ο Μασκ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία του κλάδου της ηλεκτροκίνησης, λέγοντας «πιστεύω πως σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα που θα κατασκευάζονται στον κόσμο μέχρι το 2023 θα είναι ηλεκτρικά».

Επιπλέον, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Μασκ ανέφερε πως δεν υπάρχει έλλειψη υλικών για την κατασκευή μπαταριών για ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Υπενθυμίζεται πως μιλώντας στο ίδιο συνέδριο, ο Μασκ υπερθεμάτισε την ανάγκη για χρήση του πετρελαίου και του φυσικού αερίου παγκοσμίως για τα επόμενα χρόνια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ο Έλον Μασκ υπερθεματίζει την ανάγκη για χρήση του πετρελαίου και του φυσικού αερίου

gazzetta
gazzetta reader insider insider