Amazon και UnitedHealth μεταξύ των διεκδικητών για την εξαγορά της Signify Health

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Amazon και UnitedHealth μεταξύ των διεκδικητών για την εξαγορά της Signify Health
«Θέση μάχης» για την εξαγορά της εταιρείας προσφοράς υπηρεσιών υγείας Signify Health Inc έχει πάρει η Amazon, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “The Wall Street Journal”.

«Θέση μάχης» για την εξαγορά της εταιρείας προσφοράς υπηρεσιών υγείας Signify Health Inc έχει πάρει η Amazon, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “The Wall Street Journal”, με τον αμερικανικό κολοσσό του ηλεκτρονικού λιανεμπορίου, ωστόσο, να έχει να αντιμετωπίσει τις προσφορές των υπόλοιπων μνηστήρων της Signify Health, όπως οι UnitedHealth Group, CVS Health Corp και Option Care Health.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, τουλάχιστον τέσσερις εταιρείες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την εξαγορά της Signify Health, ένα deal που θα μπορούσε να αυξήσει την αξίας της εταιρείας προσφοράς υπηρεσιών υγείας, κατά πολύ άνω του ποσού των 8 δισ. δολαρίων.

Ούτε η Amazon, αλλά ούτε και η Signify απάντησαν σε χθεσινά αιτήματα σχολιασμού που τους απηύθυνε Reuters, σύμφωνα με πηγές που έχουν λάβει σχετική ενημέρωση.

Από την πλευρά του το Bloomberg αναφέρει πως η προσφορά που κατέθεσε η Amazon υπολείπεται σημαντικά της αντίστοιχης που κατέθεσε η UnitedHealth, η οποία υπερβαίνει τα 30 δολάρια ανά μετοχή.

Σημειώνεται πως την Δευτέρα αναμένεται να συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της Signify ώστε να συζητήσει για τις προσφορές που έχουν κατατεθεί, ενώ οι τελικές αποφάσεις αναμένονται στις αρχές Σεπτεμβρίου

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα μέσα στο μήνα, πάλι η Wall Street Journal ανέφερε ότι η κοινοπραξία CVS Health Corp ενδιαφέρονταν για την εξαγορά της Signify, επιδιώκοντας την επέκταση της προσφοράς υπηρεσιών υγείας στο σπίτι.

Η Signify έχει κεφαλαιοποίηση περίπου 4,97 δισ. δολαρίων με βάση την τιμή κλεισίματος την Παρασκευή, σύμφωνα με στοιχεία της Refinitiv.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Amazon: Εξαγοράζει την κατασκευάστρια της σκούπας Roomba, αντί 1,7 δισ. δολ.

Εκτός αυξήσεων μένουν 850.000 συνταξιούχοι το 2023 - Τι θα λάβουν έναντι

Fitch - BofA στο insider.gr: Τι βλέπουν τώρα για την πολιτική και την οικονομία της Ελλάδας

gazzetta
gazzetta reader insider insider