Πρόγραμμα υποστήριξης των επαγγελματιών αγροτών από την Περιφέρεια Αττικής - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πρόγραμμα υποστήριξης των επαγγελματιών αγροτών από την Περιφέρεια Αττικής - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
Πρόγραμμα υποστήριξης των επαγγελματιών αγροτών με μονάδες προϊόντος οικοτεχνικής παρασκευής από την Περιφέρεια Αττικής.

Πρόγραμμα στήριξης των επαγγελματιών αγροτών που διαθέτουν μονάδες προϊόντος οικοτεχνικής παρασκευής υλοποιείται, από την Περιφέρεια Αττικής και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής, με στόχο οι μικρές αγροτικές επιχειρήσεις να μπορέσουν να βοηθηθούν τόσο στον έλεγχο του κόστους παραγωγής όσο και στην προώθηση των προϊόντων.

Στο πρόγραμμα θα συμμετάσχουν 50 δικαιούχοι. Η κατάταξή τους θα γίνει κατά προτεραιότητα, με βάση τον αύξοντα αριθμό υποβολής της αίτησής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα https://oikotexnia.ptapatt.gr/ και στη συνέχεια να αποστείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Πρωτόκολλο του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Αττικής, Σίνα 11, ΤΚ 10680, Αθήνα, έως και τις 29/04/2022.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Θανάσης Αυγερινός αναφερόμενος στη σημασία που δίνει η Περιφέρεια στον αγροδιατροφικό τομέα «ως κομβικό πυλώνα της περιφερειακής οικονομίας», διαβεβαιωσε ότι αυτό «το πρόγραμμα θα βοηθήσει τους επαγγελματίες αγρότες της περιοχής, τόσο ως προς τον έλεγχο του κόστους παραγωγής των προϊόντων τους όσο και στην προώθησή τους με διάφορους τρόπους, όπως η βελτίωση της ψηφιακής τους προβολής και η συμμετοχή σε εκθέσεις που διοργανώνονται από την Περιφέρεια Αττικής».

Τέλος, στις προϋποθέσεις συμμετοχής υπάρχει ηλικιακό όριο έως 55 ετών και εγγραφή τους στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Οικοτεχνίας (ΚΗΜΟ).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Οικονόμου: Μέσω του gov.gr οι αιτήσεις ενιαίας ενίσχυσης (ΟΣΔΕ) για τους αγρότες

Τροπολογία ΥΠΟΙΚ: Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα και απαλλαγή από το τέλος επιτηδεύματος για αγρότες και αλιείς

gazzetta
gazzetta reader insider insider