Άμπου Ντάμπι: Η κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων θα δαπανήσει $1,4 δισ. σε εξαγορές φέτος

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Άμπου Ντάμπι: Η κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων θα δαπανήσει $1,4 δισ. σε εξαγορές φέτος
Η μεγαλύτερη εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων του Άμπου Ντάμπι, Aldar Properties, σχεδιάζει να δαπανήσει 5 δισ. ντιρχάμ (1,35 δισ. δολάρια) για εξαγορές φέτος.

Η μεγαλύτερη εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων του Άμπου Ντάμπι, Aldar Properties, σχεδιάζει να δαπανήσει 5 δισ. ντιρχάμ (1,35 δισ. δολάρια) για εξαγορές φέτος, θέλοντας να αναπτύξει το χαρτοφυλάκιο ακινήτων που θα της αποφέρουν έσοδα.

Η εταιρεία θέλει να αξιοποιήσει το αποθεματικό των κεφαλαίων της «όσο ταχύτερα μπορούμε», δήλωσε ο οικονομικός διευθυντής Greg Fewer στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι υπάρχει μια σειρά πιθανών deals.

Η εταιρεία κατέγραψε αύξηση 21% στα συνολικά ετήσια κέρδη, επικαλούμενη την «ισχυρή απόδοση» σε όλους τους τομείς δραστηριότητας. H Aldar έχει μη αξιοποιηθείσα πιστωτική ευχέρεια 9 δισ. ντιρχάμ που της παρέχει «σημαντική ρευστότητα για ανάπτυξη».

«Διαθέτουμε σημαντικά κεφάλαια και σκοπεύουμε να τα αξιοποιήσουμε στη διάρκεια του έτους», είπε ο Fewer. Η εταιρεία θα «στοχεύσει» κυρίως σε assets που παράγουν ρευστότητα εντός του τομέα εκπαίδευσης, του λιανεμπορίου, των εμπορικών γραφειακών χώρων ή και των οικιστικών ακινήτων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider