Titan: Ξεκινά πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών έως 10 εκατ. ευρώ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Titan: Ξεκινά πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών έως 10 εκατ. ευρώ
Το πρόγραμμα αναμένεται να έχει διάρκεια έξι μηνών.

Η Titan Cement International S.A. (Euronext Βρυξέλλες, ATHEX και Euronext Παρίσι, TITC) ανακοινώνει ότι μετά από αξιολόγηση των πρόσφατων συνθηκών της αγοράς το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την εφαρμογή προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών μέχρι συνολικού ανώτατου ποσού 10.000.000 ευρώ στο Euronext Βρυξελλών και στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Το πρόγραμμα αναμένεται να έχει διάρκεια έξι μηνών και η υλοποίησή του θα ξεκινήσει την ή περί την 14η Οκτωβρίου 2021. Η Εταιρία στο πλαίσιο της στρατηγικής της δύναται να τερματίσει, αναστείλει ή αναβάλει το πρόγραμμα εφόσον το κρίνει σκόπιμο.

Το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί σε συμμόρφωση με τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς που ισχύουν για τα προγράμματα επαναγοράς ιδίων μετοχών. Οι ίδιες μετοχές που θα αποκτηθούν θα παραμείνουν στο χαρτοφυλάκιο της Εταιρίας και θα δύνανται επίσης να χρησιμοποιηθούν για διάθεση σε στελέχη του Ομίλου στα πλαίσια της πολιτικής παροχής κινήτρων.

Η Titan Cement International SA θα παρέχει πλήρη ενημέρωση για την πρόοδο των σχετικών αγορών σύμφωνα με τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider