Η Κωτσόβολος και η ΑΒ Βασιλόπουλος, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία καλύτερη φοιτητική ζωή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Κωτσόβολος και η ΑΒ Βασιλόπουλος, ενώνουν τις δυνάμεις τους για μία καλύτερη φοιτητική ζωή
Από την Τετάρτη 01/09/21 και μέχρι τις 30/09/21, οι εισακτέοι φοιτητές, κάτοχοι της κάρτας πιστότητας AB Plus, κερδίζουν επιταγές έκπτωσης συνολικής  αξίας 30€ με αγορές άνω των 500€ από τα καταστήματα Κωτσόβολος.

Η Κωτσόβολος, σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος, προσφέρει μοναδικές προσφορές και δώρα στους φοιτητές, όπως αναφέρει η εταιρεία σε δελτίο Τύπου.

Από την Τετάρτη 01/09/21 και μέχρι τις 30/09/21, οι εισακτέοι φοιτητές, κάτοχοι της κάρτας πιστότητας AB Plus, κερδίζουν επιταγές έκπτωσης συνολικής αξίας 30€ με αγορές άνω των 500€ από τα καταστήματα Κωτσόβολος. Οι επιταγές, θα μπορούν να εξαργυρωθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα της αλυσίδας AB Bασιλόπουλος.

Αναλυτικότερα, η Κωτσόβολος αναφέρει: «Η έναρξη της πανεπιστημιακής φοίτησης παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή ενός ανθρώπου. Είναι το πρώτο βήμα της ανεξαρτησίας και η επίσημη μετάβαση στην ενηλικίωση. Νέα ενδιαφέροντα, διαφορετικός τρόπος εκμάθησης, νέες παρέες, νέο σπίτι και νέο κεφάλαιο στη ζωή. Σε αυτό το νέο κεφάλαιο, η Κωτσόβολος βρίσκεται δίπλα στους νέους προσφέροντάς τους μοναδικές προσφορές και δώρα. Η ενέργεια αφορά σε αγορές σε όλα τα καταστήματα Κωτσόβολος και σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων της, δίνοντας την ευκαιρία στους φοιτητές μέσα από τη συνεργασία της εταιρείας με την ΑΒ Βασιλόπουλος, να συνεχίσουν τις αγορές της νέας τους αρχής, με ακόμα περισσότερες εκπτώσεις. Μία καλύτερη φοιτητική ζωή, με υπερσύγχρονο και ετοιμοπαράδοτο οικιακό εξοπλισμό, περιμένει όλους τους φοιτητές να την ανακαλύψουν στην Κωτσόβολος.»

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider