Η GAP θα μείνει μόνο online σε Ην. Βασίλειο και Ιρλανδία -Εξετάζει πώληση δικτύου σε Γαλλία, Ιταλία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η GAP θα μείνει μόνο online σε Ην. Βασίλειο και Ιρλανδία -Εξετάζει πώληση δικτύου σε Γαλλία, Ιταλία
Κατάστημα της GAP
Η Gap ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα κλείσει όλα τα φυσικά της καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία και θα διατηρήσει μόνο διαδικτυακή παρουσία.

Η Gap ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα κλείσει όλα τα φυσικά της καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία και θα διατηρήσει μόνο διαδικτυακή παρουσία.

Η εταιρία λιανικής πώλησης ρούχων είπε ότι σκοπεύει να κλείσει όλα τα καταστήματα με την επωνυμία Gap Specialty και Gap Outlet σταδιακά από τα τέλη Αυγούστου έως τα τέλη Σεπτεμβρίου. Η εταιρεία θα διατηρήσει την online δραστηριότητα καθώς εξακολουθεί να αναπτύσσεται, και αναζητά εταίρο που θα τη βοηθήσει να δώσει ώθηση στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η εταιρεία, που δραστηριοποιείται στο Ην. Βασίλειο από το 1987 και στην Ιρλανδία από το 2006, είπε ότι στόχος της είναι να βρει νέους, πιο αποτελεσματικούς ως προς το κόστος τρόπους για να διατηρήσει την παρουσία της και να εξυπηρετήσει τους πελάτες της στην Ευρώπη.

Η GAP βρίσκεται σε συζητήσεις με την Hermione People and Brands, τον βραχίονα λιανικών πωλήσεων της FIB Group, για να πουλήσει τα καταστήματά της στην Γαλλία. Παράλληλα, φέρεται να συζητά με κάποιον εταίρο για πιθανή πώληση των καταστημάτων της στην Ιταλία.

Φώτο: @Associated Press

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider