Πρόσκληση από τον Κωτσόβολο για “Test… Bike”

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πρόσκληση από τον Κωτσόβολο για “Test… Bike”
Ηλεκτρικά Ποδήλατα διαθέσιμα για δοκιμή σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Τη μοναδική εμπειρία δοκιμής ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα, προσφέρει η Κωτσόβολος σε Αττική και Θεσσαλονίκη για τα επόμενα δύο Σάββατα 05/06 και 12/06. Για αυτές τις δύο μέρες, δίνεται η δυνατότητα test drive ηλεκτρικών ποδηλάτων στα καταστήματα Κωτσόβολος στο Εμπορικό Πάρκο Αεροδρομίου - Ελ. Βενιζέλος στα Σπάτα και στην Πυλαία, Θεσσαλονίκης (εμπορικό πάρκο, περιοχή ΙΚΕΑ), από τις 10:30π.μ. έως τις 14:30 και από τις 16:00 έως τις 20:00.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να κλείσει ραντεβού στην ειδική πλατφόρμα της Κωτσόβολος για Test Bike και ίσως είναι ένας από τους τυχερούς που θα το κάνει δικό του! Η εταιρεία θα αναδείξει έναν τυχερό από όσους συμμετάσχουν, για να του χαρίσει έναν καλύτερο και πιο «πράσινο» τρόπο ζωής. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι δεν πρέπει να χάσουν την ευκαιρία της επιδότησης ύψους 40%, μέσω του προγράμματος «ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ», ενώ οι συμμετέχοντες του Τest Bike θα έχουν επιπλέον άμεσο όφελος 100€ στην αγορά τους.

Το Ηλεκτρικό Ποδήλατο αποτελεί έναν από τους πιο οικονομικούς και οικολογικούς τρόπους μετακίνησης. Εκεί που τα περισσότερα οχήματα αποτελούν αιτία της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, η Κωτσόβολος προτείνει τη χρήση ηλεκτρικών ποδηλάτων με σκοπό να συμβάλει στην παγκόσμια εκστρατεία ενίσχυσης της περιβαλλοντικής συνείδησης, στοχεύοντας πάντα σε μία καλύτερη ζωή.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider