Επιχειρήσεις
05-04-2021 | 11:13

To CEO Clubs υποδέχεται τη MullenLowe Athens ως platinum χορηγό (vid)

Newsroom
Μοιράσου το
To CEO Clubs υποδέχεται τη MullenLowe Athens ως platinum χορηγό (vid)
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Η MullenLowe Athens είναι ο νέος Platinum χορηγός του CEO Clubs. Στο πλαίσιο αυτό, η MullenLowe Athens υπογράφει το corporate video του CEO CLUBS GREECE, μέσα από το οποίο προσκαλεί το κοινό να ανακαλύψει τον κόσμο και την φιλοσοφία των κορυφαίων CEOs της χώρας μας.

Forward Thinking, Positive Impact, The House of Collective Wisdom, Seal of Leadership είναι μερικές από τις αρχές του CEO CLUBS GREECE που εμφανίζονται με εντυπωσιακό τρόπο κατά τη διάρκεια του video ανάμεσα σε τοπία, κτίρια, δρόμους, διαδρομές της Ελλάδας. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα και δένουν αρμονικά με τη μουσική που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες της ταινίας. Ένας ύμνος στον λόγο που γίνεται εικόνα, τέχνη, δέσμευση, πράξη.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/MO7ryfKJxuQ.jpg?itok=sa_K_yUu","video_url":"https://youtu.be/MO7ryfKJxuQ","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Embedded Video (Responsive)."]}

Η εταιρεία υπογράφει το corporate video του CEO CLUBS GREECE. 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.