Αρχίζουν την υπηρεσία click away για διαρκή αγαθά τα Lidl

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αρχίζουν την υπηρεσία click away για διαρκή αγαθά τα Lidl

Tη δυνατότητα να πραγματοποιούν αγορές διαρκών αγαθών (Νon Food) με τη μέθοδο του click away από το κατάστημα Lidl που τους εξυπηρετεί, θα έχουν από την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου οι καταναλωτές.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, για να επιλέξουν οι καταναλωτές τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρίας lidl-hellas.gr, το Οnline Click Away Φυλλάδιο Lidl ή το Lidl app.

Στη συνέχεια, καλώντας από σταθερό στη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών της Lidl Ελλάς στο τηλέφωνο 800 111 3333 (χωρίς χρέωση, Δευτέρα έως Σάββατο 08:00–18:00) μπορούν να ενημερώνουν για τα προϊόντα που επιθυμούν να παραγγείλουν, αναφέροντας την περιγραφή και τον κωδικό τους καθώς και το κατάστημα παραλαβής.

Η επιβεβαίωση της παραγγελίας θα γίνεται μέσω SMS που θα αναφέρει την ημέρα και ώρα παραλαβής, ώστε οι καταναλωτές να προσέλθουν στο ειδικά διαμορφωμένο Click Away Σημείο Παραλαβής Παραγγελιών εξωτερικά του καταστήματος και να παραλάβουν την παραγγελία τους, πληρώνοντας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider