Στο δίκτυο διανομής της Pernod Ricard Ηellas τα ελληνικά λικέρ Roots

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στο δίκτυο διανομής της Pernod Ricard Ηellas τα ελληνικά λικέρ Roots
Συνεργασία της Pernod Ricard Hellas με την εταιρεία Roots Spirits για τη διανομή αποσταγμάτων.

Τη διανομή των αποσταγμάτων Roots της ελληνικής εταιρείας Roots Spirits αναλαμβάνει η Pernod Ricard Hellas.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η εξέλιξη αυτή έρχεται ως συνέχεια της συνεργασίας των δύο εταιρειών, που ξεκίνησε τον προηγούμενο Μάιο και αφορούσε στην παραγωγή των τεσσάρων προϊόντων Roots της Roots Spirits στις πιστοποιημένες εγκαταστάσεις της Pernod Ricard Hellas στη Μυτιλήνη.

«Με την ανάληψη της διανομής των τεσσάρων ελληνικών liqueurs, Roots Mastic, Roots Rakomelo, Roots Diktamo και Roots Kanela, η Pernod Ricard Hellas συνεχίζει να στηρίζει το όραμα των αδερφών Σμυρλάκη, οι οποίοι ξεκίνησαν το 2013 την καινοτόμο επιχειρηματική τους ιδέα, καταφέρνοντας να έχουν πλέον παρουσία σε πολλά από τα πιο σημαντικά bar και ξενοδοχεία του κόσμου» σημειώνεται.

Τα Roots είναι μια ελληνική οικογένεια crafted liqueurs που βασίζονται σε παλιές συνταγές με πλούσια παράδοση και 100% φυσικά, μοναδικά συστατικά που προέρχονται από την ελληνική γη. Η Roots Spirits πρόσφατα παρουσίασε μια ακόμα σημαντική καινοτομία στον χώρο των ποτών, όχι μόνο σε ελληνικό αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο, τα Roots Divino (Roots Divino Bianco, Roots Divino Rosso), τα πρώτα μη αλκοολούχα aperitifs σε αυτή την κατηγορία παγκοσμίως.

Η Pernod Ricard Hellas, μέλος του Ομίλου Pernod Ricard κατέχει σταθερά τη 2η θέση στην εγχώρια αγορά αλκοολούχων ποτών, με κύκλο εργασιών 42,3 εκατ. ευρώ και 109 εργαζόμενους. Η Pernod Ricard Hellas διαθέτει πλούσιο portfolio κορυφαίων μαρκών παγκοσμίως, όπως το Chivas Regal Scotch Whisky, την Absolut Vodka, το Jameson Irish Whiskey, τo Havana Club Cuban Rum, το Beefeater London Dry Gin, την Olmeca Tequila, καθώς και τις ultra-premium μάρκες Perrier-Jouёt Belle Epoque, Absolut Elyx, The Glenlivet Malt Whisky, Royal Salute και Martell Cognac. Ιδιαίτερα σημαντική για την Pernod Ricard Hellas είναι η θέση των αμιγώς ελληνικών προϊόντων που παράγει στη μονάδα παραγωγή της Μυτιλήνης: το Ούζο ΜΙΝΙ, τα λικέρ Eoliki και τα UP ελληνικών λικέρ Roots.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider