Στην επόμενη φάση περνά το «Project Nemo» στις ιχθυοκαλλιέργειες

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Στην επόμενη φάση περνά το «Project Nemo» στις ιχθυοκαλλιέργειες
Ο Όμιλος Andromeda ανακοίνωσε την υποβολή υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης προς όλους τους κατόχους  μετοχών της «ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ» και της «ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε».

Μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς του Νηρέα και της Σελόντα από τον όμιλο Andromeda Seafood τον περασμένο μήνα, το Project Nemo, όπως είχε ονομαστεί, περνάει πλέον στο επόμενο στάδιο.

Υπενθυμίζεται ότι με τη συγκεκριμένη εξαγορά των δύο εταιρειών, δημιουργείται ένας πολύ ισχυρός παίκτης στον κλάδο της μεσογειακής ιχθυοκαλλιέργειας με την είσοδο του οποίου διαμορφώνονται πλέον νέα δεδομένα.

Ο Όμιλος Andromeda ανακοίνωσε την Τρίτη το απόγευμα την υποβολή υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης προς όλους τους κατόχους μετοχών της «ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΕΛΟΝΤΑ» και της «ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε».

Συγκεκριμένα όσον αφορά στις μετοχές του Νηρέα όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η Δημόσια Πρόταση αφορά στην απόκτηση του συνόλου των Μετοχών, τις οποίες δεν κατείχε, άμεσα ή έμμεσα, ο Προτείνων ή/ και τα Συντονισμένα Πρόσωπα, ήτοι 75.447.653 Μετοχές, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό περίπου 25,66% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας.

Επισημαίνεται ταυτόχρονα ότι ο Προτείνων προσφέρει 0,23 ευρώ σε μετρητά, για κάθε Μετοχή της Δημόσιας Πρότασης που του προσφέρεται νόμιμα και έγκυρα εντός της περιόδου αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης.

Όσον αφορά στη Σελόντα, η Δημόσια Πρόταση αφορά στην απόκτηση του συνόλου των Μετοχών, τις οποίες δεν κατείχε, άμεσα ή έμμεσα, ο Προτείνων ή/ και τα Συντονισμένα Πρόσωπα, ήτοι 50.037.656 Μετοχές, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό περίπου 20,38%του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας (οι "Μετοχές της Δημόσιας Πρότασης").

Σημειώνεται ότι ο Προτείνων προσφέρει 0,10 ευρώ σε μετρητά, για κάθε Μετοχή της Δημόσιας Πρότασης που του προσφέρεται νόμιμα και έγκυρα εντός της περιόδου αποδοχής της Δημόσιας Πρόταση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Προσωπικός Αριθμός: Λήγει η προθεσμία έκδοσης - Τι ισχύει μετά τις 5/9

Κρας τεστ για την οικονομία το ΑΕΠ β’ τριμήνου - Οι κρίσιμοι δείκτες και οι ανακοινώσεις πριν τη ΔΕΘ 

Νέες θέσεις εργασίας με μισθό έως και 3.150 ευρώ στον Δήμο Αθηναίων

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider