Creta Farms: Νέα παράταση για τις μη δεσμευτικές προσφορές

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Creta Farms: Νέα παράταση για τις μη δεσμευτικές προσφορές
Μετά τη διακοπή της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, η διαδικασία έλαβε παράταση μιας εβδομάδας, μέχρι την 4η Οκτωβρίου.

Μια εβδομάδα παράταση έλαβε, κατά τις πληροφορίες, η διαδικασία υποβολής μη δεσμευτικών προσφορών από τους ενδιαφερόμενους επενδυτές για την Creta Farms.

Υπενθυμίζεται εδώ ότι η διοίκηση της εταιρείας είχε δώσει προθεσμία για την υποβολή μη δεσμευτικών προσφορών μέχρι την 21η Σεπτεμβρίου, ωστόσο άτυπα η διαδικασία είχε λάβει παράταση μέχρι σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου.

Κατά τις πληροφορίες, ωστόσο, μετά τη διακοπή – χθες Πέμπτη – της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, η διαδικασία έλαβε παράταση μιας εβδομάδας, μέχρι την 4η Οκτωβρίου.

Η τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Creta Farms που ήταν προγραμματισμένη για χθες, θα συνεχιστεί στις 3 Οκτωβρίου.

Σε χθεσινή ανακοίνωση αναφέρεται, χαρακτηριστικά, ότι «λόγω ανυπέρβλητου προσωρινού κωλύματος του Προέδρου της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας, η συνεδρίαση της 26ης Σεπτεμβρίου 2019 σε συνέχεια της διακοπείσας από 23 Σεπτεμβρίου 2019 που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της εταιρείας στο 15ο χιλιόμετρο Ε.Ο. Ρεθύμνου – Ηρακλείου, περιοχή Πρίνου, θέση Λατζιμάς, Δήμου Ρεθύμνης, Π.Ε. Ρεθύμνης, διακόπτεται εκ νέου με απόφαση του Προέδρου της ΓΣ για τις 3 Οκτωβρίου 2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00 στον ίδιο ως άνω χώρο».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider