Οι 6 πιο κουλές κι άχρηστες εφαρμογές για smartphones

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Οι 6 πιο κουλές κι άχρηστες εφαρμογές για smartphones
Όπως σε κάθε κατάστημα όμως, έτσι και στο App Store και το Play Store πέρα από τις χρήσιμες εφαρμογές υπάρχουν και κάποιες που σας κάνουν να αναρωτιέστε τι σκεφτόταν ο εκάστοτε προγραμματιστής όταν τις σχεδίαζε. 

Οι περισσότερες από τις διαθέσιμες εφαρμογές smartphones έχουν δημιουργηθεί για να εξυπηρετούν κάποια συγκεκριμένη ανάγκη. Είτε ολοκληρώνουν κάποια εργασία, είτε σας βοηθούν να επικοινωνήσετε με άλλους ή τέλος πάντων να σκοτώσετε μερικώς δημιουργικά τον χρόνο σας.

Όπως σε κάθε κατάστημα όμως, έτσι και στο App Store και το Play Store πέρα από τις χρήσιμες εφαρμογές υπάρχουν και κάποιες που σας κάνουν να αναρωτιέστε τι σκεφτόταν ο εκάστοτε προγραμματιστής όταν τις σχεδίαζε.

Αν και η λίστα δεν είναι μικρή, επιλέξαμε τις έξι πιο κουλές κι άχρηστες εξ αυτών που θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε «γιατί;» ή να γελάσετε μέχρι δακρύων.

Εάν θελήσατε ποτέ να νιώσετε πλούσιος η εφαρμογή $1000000 είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Πώς θα το κάνει; Θα σας δείξει πως θα ήταν να είχατε ένα εκατ. δολάρια και να έπρεπε μια μέρα να τα μετρήσετε.

Μπορείτε δε να επιλέξετε βαθμό δυσκολίας, μετρώντας είτε 50δόλαρα είτε 100δόλαρα. Επιπλέον υπάρχουν διαφορετικές χειρονομίες που μπορείτε να επιλέξετε για το μέτρημα.

Το μόνο που μένει είναι να κάνετε εικονικό «φτου» για να γλιστρά το δάχτυλο και να αρχίσετε.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή υπάρχει για να μετρήσει την υπομονή σας.

Το παιχνίδι είναι απλό, εσείς κρατάτε πατημένο ένα χρωματιστό τετράγωνο και η εφαρμογή αρχίζει να χρονομετρά πόσο μπορείτε να αντέξετε με το δάκτυλό σας κολλημένο στην οθόνη…

Καλή επιτυχία!

Αφού έχετε ξυριστεί, είστε έτοιμοι για να λερώσετε τα χέρια σας. Πώς; Μα αρμέγοντας μια αγελάδα μέσω κινητού.

Με την εφαρμογή Milk the Cow μάλιστα μπορείτε να διαγωνιστείτε ποιος θα αρμέξει πιο γρήγορα.

Με το που την ανοίξετε σας εμφανίζει μια εικόνα από αγελαδινά μαστάρια τα οποία τραβάτε για να κατεβάσουν γάλα…χρονομετρώντας σας πόσο γρήγορα θα γεμίσετε τον κουβά. 

Μπορεί να έχετε βρει ένα εκατομμύριο διαφορετικές χρήσεις του smartphone σας, αλλά ξέρατε ότι θα μπορούσατε να ξυριστείτε με αυτό, εικονικά τουλάχιστον.

Η ιδανική εφαρμογή γι΄ αυτό είναι iShaver Pro. Με το που ξεκινάτε την εφαρμογή θα δείτε μια ξυριστική μηχανή επί της οθόνης. Για να αρχίσετε το ξύρισμα δεν έχετε παρά να πατήσετε το κουμπί και να σύρετε την συσκευή σας προς τα πάνω σαν να ξυρίζατε το κεφάλι σας. Τότε θα δείτε εικονικές τρίχες να πέφτουν… 

Επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε χρώμα μαλλιών, μήκος μαλλιών αλλά και είδος ξυριστικής μηχανής. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τους κραδασμούς για να αποκτήσετε πραγματικά την αίσθηση του ξυρίσματος. 

Η εφαρμογή διαθέτει επίσης ένα πακέτο Pro με πληρωμή... που σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε διαφορετικές ξυριστικές μηχανές.

 

Μια εξίσου «ενδιαφέρουσα» ως προς το αποτέλεσμα εφαρμογή είναι η S.M.T.H. ή αλλιώς Send me to heaven - «στείλε με στα ουράνια» σε ελεύθερη μετάφραση. Επί της ουσίας πρόκειται για ένα παιχνίδι, ατομικό ή και ομαδικό το οποίο παίζετε ως εξής: πετάτε το κινητό σας ψηλά και το πιάνετε κατά την κάθοδο, αν όλα πάνε καλά.

Η εφαρμογή μετράει πόσο ψηλά καταφέρατε να το ρίξετε και ο συμμετέχοντας που θα το στείλει πιο ψηλά στέφετε νικητής. Είναι ιδανική για καλοκαίρι, όταν νιώθετε ότι δεν έχετε τίποτα να κάνετε και χρειάζεστε λίγη αδρεναλίνη τύπου «θα σπάσει το κινητό δεν θα σπάσει». 

Η εφαρμογή που ακούει στο όνομα Nothing , ελληνιστί «τίποτα», κάνει ακριβώς αυτό που υπόσχεται... τίποτα!

Βέβαια αν κοιτάξει κανείς τις αξιολογήσεις διαπιστώνει ότι κάτι μπορεί να κάνει, χωρίς ωστόσο καμία χρησιμότητα. 

Με το που ανοίξετε το κινητό σας, σας δείχνει μια λευκή οθόνη. Αν ωστόσο κουνήσετε το κινητό σας η οθόνη θα γίνει μαύρη. Αν το ξανακουνήσετε τότε η εφαρμογή θα αρχίσει να μετράει τα κουνήματα και γύρω στις 20 φορές που θα έχετε πάει το κινητό σας πάνω κάτω θα σας εμφανίσει ένα gif με έναν κύριο που χορεύει σαν τρελό, χωρίς κανένα απολύτως νόμημα. 

Αν ανήκετε στους τολμηρούς επαναλάβετε την διαδικασία και μπορεί να βρεθείτε μπροστά από ένα ακόμα «τίποτα» μετά τα επόμενα 20 κουνήματα. 

 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:25

Στο τραπέζι η μελλοντική παρουσία αμερικανικών στρατευμάτων στη Λιθουανία

23:23

Ο Καναδάς θέλει να ανανεωθεί η USMCA για 16 χρόνια

23:15

Πέμπτο τριπλό ρεκόρ στη Wall Street - «Έκρηξη» για HPE, Marvell και Victoria’s Secret

23:04

Σε ισχύ από 12 Ιουνίου το νέο Σύμφωνο της ΕΕ για Μετανάστευση και Άσυλο

22:52

Τούρκος πρέσβης στην Ελλάδα: «Διάλογος και συνεργασία παρά τις διαφορές Αθήνας - Άγκυρας»

22:41

Ρούμπιο: Ειρηνευτική συμφωνία Ισραήλ και Λιβάνου «ακόμη και αύριο» αν δεν υπήρχε η Χεζμπολάχ

22:32

Προειδοποίηση Ζελένσκι για νέα μαζική πυραυλική επίθεση από Ρωσία

22:20

Νέα κέρδη για το πετρέλαιο και υψηλό επτά ημερών

22:10

Κλήρωση Τζόκερ: Οι τυχεροί αριθμοί για το 1 εκατ. ευρώ

22:00

Εκτελεστικό διάταγμα Τραμπ για Τεχνητή Νοημοσύνη - Τι ζητά

21:49

Επέστρεψε στα κέρδη ο χρυσός

21:37

Κλήρωση Eurojackpot: Οι τυχεροί αριθμοί για τα 18 εκατ. ευρώ

21:25

Νέα ψηφιακή πλατφόρμα κατά του παράνομου online τζόγου από την ΕΕΕΠ

21:13

Συνταγματική Αναθεώρηση: Κατατέθηκε στη Βουλή η πρόταση της ΝΔ - Οι βασικοί άξονες

21:00

Δημοσκόπηση Pulse: Πρώτη με άνοδο η ΝΔ και 2ος ο Τσίπρας - Ντέρμπι ΠΑΣΟΚ με Καρυστιανού

20:48

Τραμπ: Οι συνομιλίες με το Ιράν συνεχίζονται - «Ήρθε η ώρα να κάνετε συμφωνία»

20:41

Στην κηδεία του Νίκου Ταγαρά την Τετάρτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

20:30

Χρηματιστήριο Αθηνών: Μπορεί ο πληθωρισμός να υπονομεύσει την άνοδο;

20:25

ΟΠΕΚΕΠΕ: Προφυλακιστέοι οι 3 φερόμενοι ως αρχηγοί του κυκλώματος στη Βόρεια Ελλάδα

20:19

Παράνομος online τζόγος: Η «σκιώδης οικονομία» των 5,9 τρισ. δολαρίων που ανησυχεί κυβερνήσεις και εποπτικές αρχές

20:09

Ισραήλ: Νέο ρεκόρ εξαγωγών όπλων με τα περισσότερα να οδεύουν προς Ευρώπη

19:58

Ρώσοι και Αμερικανοί εμπειρογνώμονες είχαν συνομιλίες για διμερή θέματα

19:48

Παραγγελία-μαμούθ 5,7 δισ. ευρώ για Rheinmetall - Μπαράζ επενδύσεων στη Ρουμανία

19:37

Ρούμπιο: Η Ουάσιγκτον δεν πρόσφερε χαλάρωση των κυρώσεων στο Ιράν για το άνοιγμα του Ορμούζ

19:27

Β. Μαρινάκης: «Καλύτερα να πληρώνουμε διόδια στα Στενά του Ορμούζ από το να κλείσουν»

19:17

Ψηφιακό μπλόκο στον παράνομο τζόγο: Νέες εξουσίες στην ΕΕΕΠ - Έλεγχος ακόμη και στα domains και πρόστιμα έως 2 εκατ. ευρώ

19:07

Rebound στις ευρωαγορές - Καταβαράθρωση 43,56% για Abivax

19:06

Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα εργαστεί για να εξαλείψει το «καθεστώς τρομοκρατίας» του Ιράν

18:59

ΗΠΑ και σύμμαχοι του ΝΑΤΟ ξεκινούν στρατιωτικές ασκήσεις μειωμένης κλίμακας στη Βαλτική

18:52

Πλειοψηφική συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της ENACT απέκτησε η Motor Oil


reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider