Πώς μία influencer πούλησε ρούχα αξίας 1 εκατ. δολαρίων σε 30 λεπτά (pic)

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πώς μία influencer πούλησε ρούχα αξίας 1 εκατ. δολαρίων σε 30 λεπτά (pic)
Ο λόγος για την Αριέλ Τσάρνας, η οποία κατάφερε να σημειώσει ρεκόρ πωλήσεων, εν μέσω της μεγαλύτερης πτώσης εμπορικής κίνησης, στην ιστορία των ΗΠΑ.

Σε αγοραστικό κοινό μετέτρεψε τους 1,3 εκατομμύρια «ακόλουθους» της στο Instagram, μία influencer στο χώρο της μόδας και κατάφερε να πουλήσει ρούχα συνολικής αξίας 1 εκατ. δολαρίων μόλις μέσα σε 30 λεπτά.

Ο λόγος για την Αριέλ Τσάρνας, η οποία κατάφερε να σημειώσει ρεκόρ πωλήσεων, το πρωί της Δευτέρας 13/7, εν μέσω της μεγαλύτερης πτώσης εμπορικής κίνησης στην ιστορία των ΗΠΑ, λόγω κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Business Insider, η Τσάρνας είναι μπλόγκερ μόδας και έγινε γνωστή μέσω του Instagram, ενώ έχει δημιουργήσει τη δική της σειρά ρούχων 'Something Navy'. Όπως αναφέρεται, η κυκλοφορία των προϊόντων της είχε προγραμματιστεί για τις αρχές του έτους, κάτι που καθυστέρησε λόγω της πανδημίας.

insider

Sold out σε 30 λεπτά

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα προϊόντα που διατέθηκαν στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας κυμαίνονται από 65 έως και 200 δολάρια και έγιναν sold out, μέσα στα πρώτα 30 λεπτά, φέρνοντας έσοδα που ξεπερνούν το 1 εκατ. δολάρια.

Να θυμίσουμε πως οι πωλήσεις στα καταστήματα ρούχων στις ΗΠΑ κατέγραψαν πτώση ύψους 43%, κατά τους πρώτους 5 μήνες του 2020, σε σχέση με την ίδια περίοδο το 2019, ενώ πολλές μεγάλες εμπορικές αλυσίδες, όπως η J. Crew και η Brooks Brothers έχουν υποβάλει αίτηση για εισαγωγή στον πτωχευτικό κώδικα.

 

Κεντρική φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.