Ανακοινώθηκε το πρώτο θετικό κρούσμα κοροναϊού στην Τουρκία

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ανακοινώθηκε το πρώτο θετικό κρούσμα κοροναϊού στην Τουρκία
«Έφτασε» και στην Τουρκία ο κοροναϊός, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Φαχρετίν Κοτζά.

Το πρώτο κρούσμα του κοροναϊού στην Τουρκία ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Φαχρετίν Κοτζά, ο οποίος τόνισε πως μέχρι σήμερα έχουν ελεγχθεί περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι και βγήκαν αρνητικοί στον κοροναϊό.

Ο πρώτος ασθενής είναι ένας άνδρας, ο οποίος νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, ενώ τα μέλη της οικογενείας του άνδρα βρίσκονται υπό παρακολούθηση, πρόσθεσε ο Τούρκος υπουργός.

Αυξάνονται τα κρούσματα

Σύμφωνα με καταμέτρηση του πρακτορείου Reuters που βασίζεται στις επίσημες ανακοινώσεις των κυβερνήσεων, ο αριθμός των κρουσμάτων του νέου κοροναϊού έφτασε τα 116.100 σε όλον τον κόσμο, καθώς η επιδημία συνεχίζει να εξαπλώνεται σε ολοένα και περισσότερες χώρες.

Συνολικά 89 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού στην Ελλάδα

Πέντε νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορονοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Οι τέσσερις είναι στενές επαφές των ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και ο ένας είναι εισαγόμενο περιστατικό από το Λονδίνο και σύμφωνα με πληροφορίες του insider.gr, πρόκειται για χρηματιστή, σε γνωστή εταιρεία.

Το σύνολο των προσβληθέντων από τον νέο κορονοϊό ανέρχεται πλέον σε 89.

Την ίδια ώρα το υπουργείο Υγείας στην ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι η κατάσταση του ασθενούς που νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΠΓΝ Πατρών, του 66χρονου που ήταν το 9ο κρούσμα στη χώρα και είχε ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους, έχει επιβαρυνθεί σημαντικά και είναι κρίσιμη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider