Αμανατίδης: Καμία πληροφορία για Έλληνα νεκρό ή τραυματία

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αμανατίδης: Καμία πληροφορία για Έλληνα νεκρό ή τραυματία

Μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμιά αναζήτηση για Έλληνα στο Παρίσι, κανένας δεν έχει απευθυνθεί στην Πρεσβεία ή στο Προξενείο, διαβεβαίωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, στο περιθώριο της συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Θεσσαλονίκης.

Όπως τόνισε, η ελληνική πρεσβεία βρίσκεται σε επαφή με τις αντίστοιχες γαλλικές αρχές και δεν υπάρχει καμιά πληροφορία για Έλληνα νεκρό, τραυματία ή αγνοούμενο.

«Η σημερινή μέρα είναι μια αποφράδα μέρα για την Ευρώπη. Η ελληνική κοινή γνώμη και οι Ελληνες είμαστε συγκλονισμένοι από το γεγονός του τρομοκρατικού χτυπήματος στη Γαλλία», δήλωσε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Μητσοτάκης για Συνταγματική Αναθεώρηση: Αλλαγή άρθρου 86, νέα βάση για τη μονιμότητα στο Δημόσιο - Τι αναφέρει για ΠτΔ και ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης

Νέα Επιχειρησιακή Σύμβαση στην Alpha Bank - Στα 1.600 ευρώ ο κατώτατος μισθός

Ακίνητα: Έρχεται η μεγάλη απογραφή - Ποια στοιχεία θα δηλώσουν 7 εκατ. φορολογούμενοι

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider