Το «κλικ »της ημέρας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το «κλικ »της ημέρας

Την ώρα που η Ελλάδα βρισκόταν σε απεργιακό κλοιό και το κέντρο της Αθήνας είχε μετατραπεί για ακόμα μια φορά σε πεδίο μάχης μεταξύ αντιεξουσιαστών και δυνάμεων των ματ, ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν μπορούσε να παρακολουθήσει τις εξελίξεις ιδίοις όμμασι.

Παρευρισκόμενος στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. για τη μετανάστευση, στη Μάλτα, ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε μάλιστα σε ένα ιδιαιτέρως θερμό ενσταντανέ με την γερμανίδα καγκελάριο.

Την εκφραστική φωτογραφία όπως ήταν αναμενόμενο υποδέχτημε με αμέτρητα σχόλια το Twitter, Οι χρήστες του οποίου ξεκίνησαν μέχρι και άτυπο διαγωνισμό για να μαντέψουν το αστείο που προκάλεσε το εν λόγω αποτέλεσμα.

Παρόλα αυτά, δεν έλειψαν και οι χρήστες που υποδέχτηκαν αρνητικά τις θερμές ελληνογερμανικές σχέσεις. Πολλά τιτιβίσματα συνέκριναν τη σημερινή στάση με τις μέχρι χθες τεταμμένες σχέσεις του έλληνα πρωθυπουργού με τη ισχυρή ηγέτιδα της Ευρώπης.

Το αξιομνημόνευτο καρέ μάλιστα, λέγεται πως έγινε αφορμή για να κρούσουν οι βοηθοί των δύο αρχηγών τον κώδωνα του κινδύνου προτρέποντας τους δυο αρχηγούς να γελούν λιγότερο...

Το «κλικ »της ημέρας

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider