Την Πέμπτη το συνέδριο «Ώρα για Επενδύσεις στην Ελλάδα»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Την Πέμπτη το συνέδριο «Ώρα για Επενδύσεις στην Ελλάδα»
Διακεκριμένοι ομιλητές θα παρουσιάσουν τις αλλαγές στην οικονομία και τις ευκαιρίες για επενδύσεις.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το 2ο συνέδριο με τίτλο «Ώρα για Επενδύσεις στην Ελλάδα» που θα πραγματοποιηθεί των ερχόμενη Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου και ώρα 09:00 με 17:00 στην Αίγλη Ζαππείου, αίθουσα Ολυμπία.

Στο συνέδριο 20 διακεκριμένοι ομιλητές, θα παρουσιάσουν:

• Τις κύριες αλλαγές που προωθούνται στην οικονομία με σκοπό την προσέλκυση επενδύσεων.
• Τις διαφοροποιήσεις που προωθούνται στο φορολογικό πλαίσιο.
• Τις ευκαιρίες που προσφέρονται για τα ακίνητα, τον τουρισμό, την ενέργεια και τη ναυτιλία για ντόπιους και ξένους επενδυτές.
• Τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται για τις start up εταιρείες και τον τομέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν εκπρόσωποι των Υπουργών Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Τουρισμού, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Αθηνών, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ελληνικού Κτηματολογίου, Στέλεχος της Διευθυντής Προσέλκυσης & Υποστήριξης Επενδύσεων του Invest Greece, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, εκπρόσωπος του ΣΕΒ, ο Πρόεδρος των Μελών ΧΑ (ΣΜΕΧΑ) ο Πρόεδρος των Ιδιοκτητών Ακινήτων και άλλοι.

Στόχοι του συνεδρίου

Κεντρική στόχευση του συνεδρίου είναι να διερευνήσει τα νέα δεδομένα της ελληνικής οικονομίας και να αναδείξει τις προοπτικές για προσέλκυση επενδύσεων. Στα πλαίσια αυτά θα εξεταστούν το οικονομικό περιβάλλον, το επενδυτικό πλαίσιο, το φορολογικό καθεστώς και οι συγκεκριμένες ευκαιρίες που υπάρχουν στους διάφορους τομείς για επενδύσεις στην Ελλάδα. Μέσα απ’ αυτή τη διερεύνηση, θα διαφανούν οι προϋποθέσεις και οι προοπτικές για επενδύσεις στην Ελλάδα. Ακόμα το συνέδριο, επιδιώκει να συμβάλει στην προσπάθεια για ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Ελλάδας και την προσέλκυση σημαντικών επενδυτικών σχεδίων, που θα τονώσουν την ανάπτυξη της οικονομίας, θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και γενικά θα βοηθήσουν στη δημιουργία ποιοτικών έργων υποδομής στην Ελλάδα.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις εργασίες της εν λόγω εκδήλωσης παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την εταιρεία fmw financial media way στα τηλέφωνα +302107244293 (Αθήνα) ή στο +35722342005 (Κύπρος) ή περισσότερες λεπτομέρειες στο www.fmw.com.cy

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider