Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων: Γιατί να εμπιστευτείτε μια εταιρεία καθαρισμού;

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων: Γιατί να εμπιστευτείτε μια εταιρεία καθαρισμού;

Το γραφείο και γενικά ο επαγγελματικός μας χώρος πρέπει πάντοτε να είναι καθαρός και τακτοποιημένος. Άλλωστε εκεί περνάμε το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας μας και επιπλέον είναι ο χώρος υποδοχής των συνεργατών και των πελατών μας. Ο καθαρός και περιποιημένος επαγγελματικός χώρος δίνει την αίσθηση της ευμάρειας και της προόδου, δημιουργεί την καλύτερη εντύπωση στους επισκέπτες μας, ανεβάζει το ηθικό των υπαλλήλων μας και σύμφωνα με μελέτες, αυξάνει την αποδοτικότητα των εργαζομένων σε αυτόν!

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που δεν έχουμε τον απαραίτητο χρόνο για καθάρισμα; Μια εταιρεία καθαρισμού με εμπειρία και τεχνογνωσία είναι η λύση που χρειαζόμαστε.

Γιατί να προτιμήσουμε μια εταιρεία καθαρισμού;

  • Τα συνεργεία καθαρισμού έρχονται στον επαγγελματικό σας χώρο κατόπιν συνεννόησης, σε προσυμφωνημένες μέρες και ώρες και εργάζονται πάντοτε με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και πρόγραμμα. Εσείς πληρώνετε ακριβώς για αυτό που έχετε ζητήσει να καθαριστεί.
  • Το κόστος είναι εξαιρετικά χαμηλό ειδικά εάν αναλογιστούμε από πόσες επιπρόσθετες έγνοιες μας απαλλάσσει. Τα συνεργεία καθαρισμών διαθέτουν τους μηχανισμούς εκείνους που τους επιτρέπουν να παρέχουν υπηρεσίες καθαριότητας σε τιμές εξαιρετικά προσιτές. Επιπλέον έχουν τη δυνατότητα να τροποποιούν τα προγράμματά τους σύμφωνα με τα χρήματα που εσείς επιλέγετε να διαθέσετε για τον καθαρισμό.
  • Οι εταιρείες καθαρισμού διαθέτουν εξειδικευμένο εξοπλισμό και οικολογικά επαγγελματικά καθαριστικά τα οποία παρέχουν μαζί με την υπηρεσία της καθαριότητας. Έτσι σας απαλλάσσει από την ανάγκη παρακολούθησης και προμήθειας καθαριστικών υλικών.
  • Σας απαλλάσσει από την αναζήτηση ελεγμένου και έμπειρου προσωπικού καθαριότητας, εργασία εξαιρετικά δύσκολη στις μέρες μας. Και εάν η καθαριότητα είναι σημαντική, σκεφτείτε πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια των επαγγελματικών χώρων μας.
  • Ο καθαρισμός των γραφείων μπορεί να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια και σε ώρες εκτός του ωραρίου λειτουργίας της εταιρείας σας ώστε να μην παρεμποδίζεται η εργασία σας.
  • Ακόμη και σε περιπτώσεις αδειών ή ασθένειας, η εταιρεία καθαρισμού θα αντικαταστήσει το προσωπικό της καθαριότητας, χωρίς εσείς να χρειαστεί να ασχοληθείτε, ώστε να μην μείνουν ούτε μια μέρα ακαθάριστοι οι χώροι σας.
  • Η εταιρεία καθαρισμού προσφέρει ακόμη ένα πλεονέκτημα, το γεγονός πως δεν χρειάζεται να επιβαρυνθείτε με την πρόσληψη προσωπικού (για τον καθαρισμό), τις ασφαλιστικές εισφορές και τυχόν απολύσεις που οδηγούν σε μεγαλύτερα έξοδα.
  • Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται η υγιεινή του επαγγελματικού χώρου ώστε να εργαζόμαστε σε ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από ιούς και βακτήρια. Οι εργαζόμενοι είναι υγιείς και νιώθουν ασφαλείς και σημαντικοί για τους εργοδότες τους.

Ποιες υπηρεσίες παρέχει μια εταιρεία καθαρισμού;

Οι εταιρείες καθαρισμού προσφέρουν διαφόρων ειδών υπηρεσίες καθαριότητας, ώστε να μπορούμε να επιλέξουμε αυτή που εξυπηρετεί τις ανάγκες μας.

Ειδικά για την υπηρεσία της τακτικής συντήρησης καθαρισμού γραφείων, τα προγράμματα δημιουργούνται και προσαρμόζονται με βάσει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις καθαριότητας κάθε ξεχωριστού επαγγελματικού χώρου.

Το ωράριο της εργασίας, ο αριθμός των μελών του συνεργείου, η συχνότητα των επισκέψεων, όλα αλλάζουν και τροποποιούνται έτσι ώστε να σας δώσουν την ποιότητα καθαρισμού που χρειάζεστε, ακριβώς στον χρόνο που την θέλετε.

Από την πιο απλή και βασική εργασία που είναι το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα των δαπέδων έως και τις λιγότερο εμφανείς, όπως το ξεσκόνισμα των στοριών ή ο καθαρισμός των καφετιέρων, τα επαγγελματικά συνεργεία καθαρισμού φροντίζουν με τυπικότητα τους χώρους σας χωρίς να δαπανούν τον πολύτιμο χρόνο σας και χωρίς να ξοδεύετε άσκοπα χρήματα.

Αρχικοί καθαρισμοί γραφείων

Η εταιρεία καθαρισμού μπορεί επιπλέον να αναλάβει τον καθαρισμό ενός επαγγελματικού χώρου μετά από μια μετακόμιση, ανακαίνιση ή κατασκευή. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο καθαρισμός από ένα επαγγελματικό πολυμελές συνεργείο καθαρισμού είναι απαραίτητος ώστε οι χώροι να απαλλαγούν από κάθε κατάλοιπο των κατασκευαστικών εργασιών όπως σκόνες, στόκους, ρύπους κλπ.

Αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι πως επιλέγοντας μια σοβαρή εταιρεία καθαρισμού, φροντίζουμε την υγεία των εργαζομένων, εξοικονομούμε χρόνο, χρήματα και εξασφαλίζουμε καθαριότητα και λάμψη στον χώρο μας.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.atticlean.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider