Νέο εξώδικο από τον Ρουμελιώτη σε στέλεχος της Τράπεζας της Ελλάδος

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέο εξώδικο από τον Ρουμελιώτη σε στέλεχος της Τράπεζας της Ελλάδος
Νέο εξώδικο απέστειλε ο πρόεδρος της Attica Bank, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, προς την Τράπεζα της Ελλάδος.

Νέο εξώδικο προς την Τράπεζα της Ελλάδος απέστειλε ο πρόεδρος της Attica Bank, Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Το εξώδικο εστάλη στο διευθυντή Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας της Τραπέζης της Ελλάδος Σ. Παντελιά, ενώ είχε προηγηθεί κι άλλο εξώδικο από πλευράς Ρουμελιώτη προς την ΤτΕ.

Ειδικότερα, η πλευρά Ρουμελιώτη επικρίνει το στέλεχος της Τράπεζας της Ελλάδος ότι αρνήθηκε να του παραδώσει τα έγγραφα, στα οποία βασίστηκε η αόριστη -σύμφωνα με την ηγεσία της Attica Bank- κλήση του Π. Ρουμελιώτη σε ακρόαση.

Στην επιστολή του, το στέλεχος της ΤτΕ ανακοινώσει στον κ. Ρουμελιώτη ότι η ΤτΕ θα διαβουλευτεί με την ΕΚΤ, και μετά θα σταλεί για εξέταση το θέμα της επιβολής κυρώσεων σε βάρος του, στην Επιτροπή Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων της ελληνικής κεντρικής τράπεζας.

Σύμφωνα με την πλευρά Ρουμελιώτη, ο κ. Παντελιάς εξακολουθεί να αρνείται την παράδοση των επίμαχων εγγράφων -παρότι ζητήθηκαν εγγράφως με το πρώτο εξώδικο-, που είχε ως αποτέλεσμα να ακολουθήσει νέο εξώδικο, για να του δοθούν τα στοιχεία που τον αφορούν, διαφορετικά η όλη διαδικασία κλήσης του σε ακρόαση θα καταστεί απολύτως άκυρη, διαμηνύουν από την Attica Bank.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider