Το Κίεβο έπληξε 13 ρωσικές πετρελαϊκές εγκαταστάσεις το 2026

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Το Κίεβο έπληξε 13 ρωσικές πετρελαϊκές εγκαταστάσεις το 2026
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Πάνω από 40 επιθέσεις σε εγκαταστάσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου της Ρωσίας, σε στρατιωτικές βιομηχανικές εγκαταστάσεις και κέντρα διοίκησης.

Οι επιθέσεις του ουκρανικού στρατού έπληξαν 13 ρωσικά διυλιστήρια, αποθήκες πετρελαίου και άλλες εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας.

Στην ανακοίνωση του υπουργείου, την οποία ανάρτησε στην εφαρμογή Telegram, προστίθεται ότι ο στρατός πραγματοποίησε περισσότερες από 40 επιθέσεις σε εγκαταστάσεις πετρελαίου και φυσικού αερίου της Ρωσίας, σε στρατιωτικές βιομηχανικές εγκαταστάσεις και κέντρα διοίκησης, μεταξύ άλλων στόχων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το κλάδεμα των λεφτόδεντρων - Ένας Μητσοτάκης στην εκδήλωση Τσίπρα - Ο «ωραίος από κοντά» Ανδρουλάκης

Πωλήθηκε η Pizza Hut έναντι 2,7 δισ. δολαρίων

Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης των πρωταθλητών NBA, Νιου Γιορκ Νικς

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider