Βραζιλία: Επικοινωνία Λούλα - Τραμπ για δασμούς, οργανωμένο έγκλημα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Βραζιλία: Επικοινωνία Λούλα - Τραμπ για δασμούς, οργανωμένο έγκλημα
Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα / Πηγή Φωτογραφίας: ΑΡ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο Λούλα ευχαρίστησε τον Τραμπ για την απόφασή του να εξαιρέσει από τους ανταποδοτικούς δασμούς τις εισαγωγές αρκετών βραζιλιάνικων προϊόντων

Ο βραζιλιάνος πρόεδρος Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα τηλεφώνησε σήμερα στον αμερικανό ομόλογό του Ντόναλντ Τραμπ, με τον οποίο συζήτησε για το εμπόριο, την οικονομία και την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος, σύμφωνα με την ενημέρωση από το προεδρικό μέγαρο στην Μπραζίλια.

Ο Λούλα ευχαρίστησε τον Τραμπ για την απόφασή του να εξαιρέσει από τους ανταποδοτικούς δασμούς τις εισαγωγές αρκετών βραζιλιάνικων προϊόντων, μεταξύ αυτών βοείου κρέατος και καφέ, συμπληρώνοντας ότι η Βραζιλία θέλει να προχωρήσει σε συνομιλίες με τις ΗΠΑ για τα προϊόντα που εξακολουθούν να επηρεάζονται από τα μέτρα αυτά.

Κατά τη διάρκεια της 40λεπτης τηλεφωνικής συνδιάλεξης, ο Λούλα υπογράμμισε την επείγουσα ανάγκη ενίσχυσης της συνεργασίας με τις ΗΠΑ για την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της προεδρίας της Βραζιλίας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Η γνώμη των Ελλήνων για την «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν

72 δόσεις: Στο «ρελαντί» οι αιτήσεις - Περιορισμένη μέχρι στιγμής η ανταπόκριση στη ρύθμιση

Προβλήματα για την κόρη του Μπιλ Γκέιτς: Το «κόλπο» με τα cookies και τα $80.000 την ημέρα

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider