Φωτιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές - Εστάλη 112, πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Φωτιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές - Εστάλη 112, πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία
30 πυροσβέστες σε 12 οχήματα να επιχειρούν για την κατάσβεσή της.

Τελευταία ενημέρωση 21.21

Καλύτερη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε σήμερα το απόγευμα σε υπαίθριο χώρο επιχείρησης στις Αχαρνές Αττικής. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 17.16 σε υπαίθριο χώρο επιχείρησης ξυλείας καίγοντας παλέτες, ενώ επεκτάθηκε σε διπλανό εργοστάσιο υποδημάτων, προκαλώντας ζημιές.

Η πυρκαγιά σύμφωνα με την Πυροσβεστική, παρουσιάζει πλέον βελτιωμένη εικόνα και έχει περιοριστεί.

Στο σημείο επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 21 οχήματα ενώ μέχρι το τελευταίο φως της ημέρας επιχείρησαν 4 ελικόπτερα.

Σημειώνεται ότι μήνυμα μέσω του 112 εστάλη στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής προειδοποιώντας τους για επικίνδυνους καπνούς και καλώντας τους να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα.

Λόγω πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη σε υπαίθριο χώρο επιχείρησης στην περιοχή του Μενιδίου, η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Τατοΐου από το ύψος της συμβολής της με την οδό Κύμης έως την οδό Δεκελείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Σε ποιες ελληνικές μετοχές «ποντάρει» το μεγαλύτερο κρατικό fund του κόσμου

Ανελκυστήρες: Τα ατυχήματα στην Ελλάδα και τον κόσμο και το στοίχημα της πιστοποίησης

155 προσλήψεις στο Μουσείο της Ακρόπολης για διοικητικούς υπαλλήλους και φύλακες - Αιτήσεις έως 9/2

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider