Πιερρακάκης: Σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση θα δοθεί «ζωή» στα assets του Δημοσίου

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πιερρακάκης: Σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση θα δοθεί «ζωή» στα assets του Δημοσίου
Συνάντηση του ΥΠΕΘΟ με τους δημάρχους Θεσσαλονίκης και Κορδελιού - Ευόσμου, Στέλιο Αγγελούδη και Ελευθέριο Αλεξανδρίδη.

Στη συνάντηση του με τους δημάρχους Θεσσαλονίκης και Κορδελιού - Ευόσμου, Στέλιο Αγγελούδη και Ελευθέριο Αλεξανδρίδη, αναφέρθηκε ο Κυριάκος Πιερρακάκης σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως τόνισε ο υπ. Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, στο επίκεντρο των επαφών βρέθηκε η αναβάθμιση των σχολικών υποδομών μέσω του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου», καθώς στους δύο δήμους τρέχουν αναβαθμίσεις σχολικών μονάδων μέσω του προγράμματος.

Όπως αναφέρει ο κ. Πιερρακάκης, σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση θα δοθεί «ζωή» στα assets του Δημοσίου.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Κυριάκου Πιερρακάκη αναφέρει τα ακόλουθα:

«Με τους δημάρχους Στέλιος Αγγελούδης και Ελευθέριος Αλεξανδρίδης είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τις ανάγκες των Δήμων Θεσσαλονίκης και Κορδελιού - Ευόσμου αντίστοιχα και να μιλήσουμε για τα έργα που υλοποιεί και δρομολογεί η Ελληνική Κυβέρνηση για τις δύο περιοχές.

Στο επίκεντρο των συζητήσεών μας βρέθηκε η αναβάθμιση των σχολικών υποδομών μέσω του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου». Ήδη και στους δύο δήμους σχολεία ανακαινίζονται και σε λίγες ημέρες θα υποδεχτούν ξανά τους μαθητές τους σε ένα περιβάλλον σύγχρονο και λειτουργικό.

Στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών δίνουμε μεγάλη έμφαση στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Θα συνεργαστούμε με την τοπική αυτοδιοίκηση προκειμένου να «δώσουμε ζωή» στα assets του Δημοσίου, με στόχο να πετύχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή θετική επίδραση στην οικονομία και την κοινωνία».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πακέτο ΔΕΘ: Σε ποιες περιοχές καταργείται ο ΕΝΦΙΑ - Τι θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης στο Βελλίδειο

Τι θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ: Μέτρα σε δύο άξονες με ατζέντα 2030

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις – METLEN, ΑΒΑΞ ετοιμάζουν προσφορές για το οδικό ΣΔΙΤ «Δράμα – Αμφίπολη»

gazzetta
gazzetta reader insider insider