Ρουκέτες εναντίον αεροπορικής βάσης στο Ιράκ - Δύο τραυματίες

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ρουκέτες εναντίον αεροπορικής βάσης στο Ιράκ - Δύο τραυματίες
Δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης σε αυτό το στάδιο.

Δυο ρουκέτες έπληξαν χθες Δευτέρα το βράδυ το αεροδρόμιο –και ταυτόχρονα βάση της ιρακινής πολεμικής αεροπορίας– στο Κιρκούκ, στο βόρειο τμήμα του Ιράκ, με αποτέλεσμα δυο άνθρωποι να τραυματιστούν ελαφρά, ανέφερε αξιωματικός των υπηρεσιών ασφαλείας.

Τρίτη ρουκέτα κατέπεσε σε σπίτι στην πόλη Κιρκούκ, προκαλώντας πάντως μόνο υλικές ζημιές, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

«Δυο ρουκέτες (τύπου) Κατιούσα έπεσαν στο στρατιωτικό τμήμα του αεροδρομίου του Κιρκούκ», δήλωσε ο αξιωματικός αυτός, που εκφράστηκε υπό τον όρο να μην κατονομαστεί καθώς δεν είναι εξουσιοδοτημένος να μιλά σε ΜΜΕ, διευκρινίζοντας πως η μια δεν εξερράγη.

«Τρίτη ρουκέτα χτύπησε σπίτι στη συνοικία Ουρούμπα», νοτιοανατολικά του αεροδρομίου, χωρίς να προκαλέσει τραυματισμό, πρόσθεσε.

Δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης σε αυτό το στάδιο.

Έπειτα από δεκαετίες πολέμων, επιθέσεων και ταραχών, στο Ιράκ μοιάζει να επικρατεί τελευταία κάποια σταθερότητα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ακίνητα: «Τρέχουν» οι τιμές, ποιοι παράγοντες επηρεάζουν - Η τάση και οι ακριβές περιοχές

Φορολογικές δηλώσεις 2026: Ποιοι υποβάλλουν για πρώτη φορά - Τι ισχύει για τους 18άρηδες

Σχεδόν το 70% των Ελλήνων μένει σε δικό του σπίτι - Σε ποια χώρα το ποσοστό είναι 94%

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider