Συνελήφθη ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Συνελήφθη ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας
Συνελήφθη έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του η κόρη του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δέσποινα Γιαννακοπούλου, για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.

Συνελήφθη χθες το βράδυ ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιώργος Σκινδήλιας, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του η κόρη του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δέσποινα Γιαννακοπούλου, για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.

Ο κ. Σκινδήλιας στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του Εισαγγελέα, ωστόσο κατέθεσε μήνυση κατά της Δέσποινας Γιαννακοπούλου για «ψευδής καταμήνυση» και «συκοφαντική δυσφήμηση», αλλά και κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για «ηθική αυτουργία» στις προαναφερόμενες πράξεις.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Γιατί οι Έλληνες δεν αλλάζουν προμηθευτή ρεύματος - Μικρή κινητικότητα σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη

ΕΝΦΙΑ 2026: Ποιοι κερδίζουν εκπτώσεις, ποιοι απαλλάσσονται - Ο χάρτης των μειώσεων

Λιανεμπόριο: Ποιες ξένες αλυσίδες έρχονται Ελλάδα το 2026

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider