Α. Γεωργιάδης για την ακύρωση της συνάντησης Μητσοτάκη - Σούνακ: Δεν ήταν ευγενικό, ήταν μια άσχημη ημέρα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Α. Γεωργιάδης για την ακύρωση της συνάντησης Μητσοτάκη - Σούνακ: Δεν ήταν ευγενικό, ήταν μια άσχημη ημέρα
Θέλω να είμαι πολύ ειλικρινής: αυτό που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε στη συνέντευξή του δεν αντιπροσωπεύει μόνο τη δική του γνώμη αλλά τη γνώμη 11 εκατομμυρίων Ελλήνων και εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη, δήλωσε ο Υπουργός Εργασίας.

"Δεν ήταν ευγενικό. Ήταν μια άσχημη μέρα", δήλωσε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή στο BBC Radio 4, κληθείς να σχολιάσει την ακύρωση της προγραμματισμένης για χθες συνάντησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Βρετανό ομόλογό του Ρίσι Σούνακ.

Ειδικότερα, μιλώντας στην εκπομπή “World at One” με τη Sarah Montague, στο BBC Radio 4,ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Δεν θα ήθελα να παρέμβω στα εσωτερικά σας. Δεν θα ήταν ευγενικό. Θα πω όμως ότι ήταν μια άσχημη μέρα. Πιστεύω ότι ο Πρωθυπουργός σας όταν το σκεφτεί ξανά, θα καταλάβει ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός είναι ένα σημαντικό πρόσωπο, το οποίο ο ελληνικός λαός το επανεξέλεξε και το τίμησε ξανά με την εμπιστοσύνη του. Θέλω να είμαι πολύ ειλικρινής: αυτό που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε στη συνέντευξή του δεν αντιπροσωπεύει μόνο τη δική του γνώμη αλλά τη γνώμη 11 εκατομμυρίων Ελλήνων και εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη».

Δείτε τη δήλωση στο ακόλουθο link:

https://x.com/BBCWorldatOne/status/1729479116976459913?s=20

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider