Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσικές επιδρομές για τρίτο 24ωρο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσικές επιδρομές για τρίτο 24ωρο
Ο δήμαρχος του Κιέβου, ο Βιτάλι Κλίτσκο, ανέφερε πως συντρίμμια προκάλεσαν ζημιές σε όροφο πολυκατοικίας στη Νταρνίτσκι, τραυματίζοντας δύο ανθρώπους.

Συστοιχίες της ουκρανικής αντιαεροπορικής άμυνας άνοιξαν πυρ για να καταρρίψουν ρωσικά τηλεκατευθυνόμενα μη επανδρωμένα αεροσκάφη-καμικάζι σε προάστια του Κιέβου και στην περιφέρεια της ουκρανικής πρωτεύουσας, έκανε γνωστό ο ουκρανικός στρατός, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη αεροπορικές επιδρομές για τρίτη συνεχόμενη νύχτα.

Συντρίμμια UAVs που καταρρίφθηκαν κατέπεσαν σε τρεις συνοικίες και οι αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν αν υπάρχουν θύματα και την έκταση των ζημιών, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Η μια από αυτές είναι η Σολομιάνσκι. Κατά τις ακόμη προκαταρκτικές πληροφορίες υπάρχουν τουλάχιστον δυο τραυματίες.

Ο δήμαρχος του Κιέβου, ο Βιτάλι Κλίτσκο, ανέφερε πως συντρίμμια προκάλεσαν ζημιές σε όροφο πολυκατοικίας στη Νταρνίτσκι, τραυματίζοντας δύο ανθρώπους.

Εκρήξεις ακούστηκαν και σε άλλες περιφέρειες της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένων της Μικολάιφ (νότια), της Χμελνίτσκι (δυτικά) και της Ζαπορίζια (νοτιοανατολικά), πάντα σύμφωνα με τον ουκρανικό στρατό.

Χθες Τετάρτη, η ουκρανική πολεμική αεροπορία έκανε λόγο περί κατάρριψης των 11 από τα 15 ρωσικά UAVs που κατευθύνονταν στο Κίεβο. Προχθές Τρίτη, διαβεβαίωνε πως καταρρίφθηκαν 26 από 28 ρωσικά UAVs.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Παναθηναϊκός: Στις 39.074 θέσεις η τελική χωρητικότητα του νέου γηπέδου στον Βοτανικό

Η πικρή αλήθεια για το μελομακάρονο

Lamda - Ελληνικό: «Ψηλώνει» ο Riviera Tower, διεθνές ενδιαφέρον για τα οικιστικά - Η τελευταία «φουρνιά» deals

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider