Είκοσι συλλήψεις για παράνομο τζόγο στην Καλλιθέα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Είκοσι συλλήψεις για παράνομο τζόγο στην Καλλιθέα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Έφοδος της Ελληνικής Αστυνομίας σε κατάστημα όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Ακόμα μια επιτυχία κατά του παράνομου τζόγου σημείωσε η Ελληνική Αστυνομία, η οποία εντόπισε κατάστημα στην Καλλιθέα όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Κατά την έφοδο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, συνελήφθησαν δύο εργαζόμενοι και 18 παίκτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για – κατά περίπτωση – παραβάσεις των νομοθεσιών για τα παίγνια και τα προσωπικά δεδομένα, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί και ο διαχειριστής του καταστήματος. Παράλληλα, σε όχημα κοντά στο κατάστημα, οι αστυνομικοί εντόπισαν ακόμα ένα άτομο, το οποίο εκτελούσε χρέη «τσιλιαδόρου», όπως διαπιστώθηκε, ενώ στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό και ιδιόχειρες σημειώσεις με ονόματα και χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 57 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 57 σκληροί δίσκοι, 2 καταγραφικά, 10 κάμερες, 10 παιχνιδομηχανές, μία ηλεκτρονική ρουλέτα, πλήθος λαχνών και 92.300 ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ολυμπιακός - Ρεάλ: Πόσα χρήματα διεκδικούν στον τελικό της Ευρωλίγκας

Σενάριο επαναφοράς του 13ου μισθού στο Δημόσιο εξετάζει η κυβέρνηση - «Ζυγίζει» το δημοσιονομικό κόστος

Forbes: Οι 10+1 πιο ακριβοπληρωμένοι αθλητές του 2026

Φόρτωση BOLM...
reader insider