Παναμάς: Ισχυρός σεισμός 6,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Παναμάς: Ισχυρός σεισμός 6,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ
Το αμερικανικό σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης για τσουνάμι ανέφερε πως δεν θεωρεί πως υπάρχει κίνδυνος να χτυπήσουν σεισμικά θαλάσσια κύματα.

Ισχυρή σεισμική δόνηση 6,6 βαθμών καταγράφηκε στην περιοχή της Μπόκα Τσίκα στον Παναμά χθες Τρίτη, ανακοίνωσε το ινστιτούτο γεωλογικών μελετών των ΗΠΑ (USGS), ωστόσο κατά τα πρώτα στοιχεία της παναμαϊκής πολιτικής προστασίας δεν υπάρχουν θύματα ή σοβαρές υλικές ζημιές.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 72 χιλιόμετρα νότια της Μπόκα Τσίκα και το εστιακό βάθος ήταν 10 χλμ., διευκρίνισε το USGS. Το αμερικανικό σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης για τσουνάμι ανέφερε πως δεν θεωρεί πως υπάρχει κίνδυνος να χτυπήσουν σεισμικά θαλάσσια κύματα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ανοίγει η πλατφόρμα για το ελβετικό φράγκο - Τι πρέπει να γνωρίζετε

Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Πρόστιμα έως 2.500 ευρώ ανά παράβαση στις επιχειρήσεις

Συντάξεις και αναδρομικά την Παρασκευή - Ποιοι πληρώνονται

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider