Η Ριάννα η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος στην ιστορία των ΗΠΑ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Ριάννα η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος στην ιστορία των ΗΠΑ
Η Ρι-Ρι κατάφερε να βρεθεί στη σχετική λίστα του Forbes με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Η Ριάννα κατάφερε να αποσπάσει το ρεκόρ της νεαρότερης ηλικιακά γυναίκας στις ΗΠΑ με περιουσία άνω του 1 δισ. δολαρίων, όπως μετέφερε το CNBC.

Η Ρι-Ρι κατάφερε να βρεθεί στη σχετική λίστα του Forbes με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες για 3η συνεχόμενη χρονιά, ούσα στη θέση 21 και γινόμενη η πρώτη γυναίκα που καταφέρνει να μπει στη λίστα προτού κλείσει τα 40χρονια.

Η 34χρονη Ριάννα, με περιουσία 1,4 δισ. δολαρίων είναι η νεότερη στη λίστα με τις πλουσιότερες Αμερικανίδες, με την 41χρονη Κιμ Καρντάσιαν να είναι η δεύτερη νεότερη, με περιουσία 1,8 δισ. δολαρίων.

Η Ριάννα αποκομίζει το μεγαλύτερο μερίδιο της περιουσίας της από τη μουσική καριέρα της, ενώ έχει και 3 εταιρίες ρουχισμού και αξεσουάρ.

Τον Μάρτιο, το Bloomberg μετέδωσε πως η Savage X Fently, το brad εσωρούχων της Ριάνα, εξετάζει την είσοδο στο αμερικανικό χρηματιστήριο, με αξία κεφαλαιοποίησης που θα μπορούσε να φτάσει τα 3 δισ. δολάρια. Η ίδια η Ρι-Ρι κατέχει το 30% της εταιρείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider