Ο Μπάιντεν τονίζει την ανάγκη για καλύτερο έλεγχο του κορονοϊού στις ΗΠΑ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ο Μπάιντεν τονίζει την ανάγκη για καλύτερο έλεγχο του κορονοϊού στις ΗΠΑ
Ο Αμερικανός πρόεδρος είπε πως έκτακτα σημεία ελέγχου έχουν στηθεί σε αρκετά σημεία της χώρας και πως αυτά θα αυξηθούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Τη σημασία που δίνει ο Λευκός Οίκος στους ελέγχους και στα περισσότερα τεστ για την ανίχνευση του κορονοϊού στις ΗΠΑ στάθηκε ο Τζο Μπάιντεν, μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε με τους κυβερνήτες των πολιτειών της χώρας.

Όπως είπε ο Αμερικανός πρόεδρος, «η δυσκολία που είχαν πολλοί άνθρωποι για να λάβουν τεστ μέσα στο Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων, μας δείχνει πως έχουμε πολύ δουλειά ακόμα να κάνουμε προς αυτό και την κάνουμε».

Ο Μπάιντεν είπε πως έκτακτα σημεία ελέγχου έχουν στηθεί σε αρκετά σημεία της χώρας και πως αυτά θα αυξηθούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ τόνισε πως η διακυβέρνηση του θα συνεχίσει να εργάζεται για την παροχή περισσότερων δωρεάν τεστ που θα μπορούν να κάνουν οι Αμερικανοί πολίτες στα σπίτια τους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποιοι μοιράστηκαν τις επιδοτήσεις - Δείτε online τα ονόματα και τα ποσά των δικαιούχων 

Ταμείο Ανάκαμψης: Πώς ανακατεύεται η τράπουλα στα έργα και ορόσημα - Στο τραπέζι οι εναλλακτικές

Υπεράκτια αιολικά: Αγνοείται το Εθνικό Πρόγραμμα – Τρία κέρδη αν η Ελλάδα μπει στον επενδυτικό «χάρτη»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider