BioNTech: Τα εμβόλια θα συνεχίσουν να προστατεύουν απέναντι στην σοβαρή νόσηση παρά τις μεταλλάξεις

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
BioNTech: Τα εμβόλια θα συνεχίσουν να προστατεύουν απέναντι στην σοβαρή νόσηση παρά τις μεταλλάξεις
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο διευθύνων σύμβουλος της BioNTech Ουγκούρ Σαχίν δήλωσε ότι η γερμανική εταιρεία βιοτεχνολογίας θα είναι σε θέση να προσαρμόσει το εμβόλιο της κατά του SARS-COV-2 σχετικά γρήγορα για να ανταποκριθεί στην εμφάνιση της παραλλαγής Ομικρον.

Ο διευθύνων σύμβουλος της BioNTech Ουγκούρ Σαχίν δήλωσε ότι η γερμανική εταιρεία βιοτεχνολογίας θα είναι σε θέση να προσαρμόσει το εμβόλιο της κατά του SARS-COV-2 σχετικά γρήγορα για να ανταποκριθεί στην εμφάνιση της παραλλαγής Όμικρον.

Ο Ουγκούρ Σαχίν δήλωσε επίσης στο συνέδριο του Reuters Next ότι τα εμβόλια αναμένεται να συνεχίσουν να παρέχουν προστασία απέναντι στην σοβαρή νόσηση παρά τις μεταλλάξεις του ιού.

«Πιστεύουμε ότι οι εμβολιασμένοι και όσοι έχουν λάβει αναμνηστική δόση θα έχουν αρκετή προστασία κατά της σοβαρής νόσησης και ίσως και κατά οποιουδήποτε τύπου νόσησης. Θα το ξέρουμε σε λίγες εβδομάδες», είπε ο Ουγκούρ Σαχίν. «Προβλέπουμε ότι οι ανεμβολίαστοι ενδέχεται να έχουν ακόμη περισσότερο σοβαρή και ταχεία νόσηση», πρόσθεσε.

«Αυξάνεται η πιθανότητα ανάγκης ετήσιου εμβολίου κατά της Covid»

Η πιθανότητα ότι οι άνθρωποι θα χρειάζονται ετήσιο εμβόλιο κατά της Covid-19, αντίστοιχο με το εμβόλιο της γρίπης, αυξάνεται, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της γερμανικής εταιρείας βιοτεχνολογίας BioNTech Ουγκούρ Σαχίν στο συνέδριο του Reuters Next.

H BioNTech θα είναι σε θέση να προσαρμόσει το εμβόλιο της κατά του SARS-COV-2 σχετικά γρήγορα για να ανταποκριθεί στην εμφάνιση της παραλλαγής Ομικρον, είπε.

Ο Ουγκούρ Σαχίν δήλωσε επίσης ότι τα εμβόλια αναμένεται να συνεχίσουν να παρέχουν προστασία απέναντι στην σοβαρή νόσηση παρά τις μεταλλάξεις του ιού.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το IRIS βγαίνει στην Ευρώπη - Άμεσες διασυνοριακές πληρωμές μόνο με αριθμό κινητού

Τέλος στα φθηνά μικροδέματα από τρίτες χώρες: Με «καπέλο» οι online παραγγελίες

Το νεύμα του Μητσοτάκη στον Καραμανλή - Η «χολή» για τη συνάντηση Τσίπρα-Γκίλφοϊλ - Μπελάδες για Ανδρουλάκη

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider