e-ΕΦΚΑ: Διαγωνισμός για την εκμίσθωση αυτοτελούς ακινήτου στην Αθήνα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
e-ΕΦΚΑ: Διαγωνισμός για την εκμίσθωση αυτοτελούς ακινήτου στην Αθήνα
Το ελάχιστο μηνιαίο μίσθωμα και για ολόκληρο το ακίνητο, ορίζεται στο ποσό των 45.000,00 ευρώ.

Στο πλαίσιο της καλύτερης αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του e-ΕΦΚΑ, η Διοίκηση του Φορέα ανακοινώνει την «ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΑΥΤΟΤΕΛΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ e-Ε.Φ.Κ.Α. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ 41, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ».

Πρόκειται για αυτοτελές πενταόροφο ακίνητο, με υπόγειο, ισόγειο, πέντε (5) υπέρ του ισογείου ορόφους και δώμα, συνολικής μικτής επιφάνειας 8.453,08 τετραγωνικών μέτρων, επί οικοπέδου επιφάνειας 1.225,83 τετραγωνικών μέτρων, επί της οδού Σταδίου 41 στην Αθήνα, όπου στεγαζόταν το κατάστημα «ΦΩΚΑΣ».

Το ελάχιστο μηνιαίο μίσθωμα και για ολόκληρο το ως άνω ακίνητο (Σταδίου 41, Αθήνα) ορίζεται στο ποσό των σαράντα πέντε χιλιάδων ευρώ (45.000,00 €) και η εκμίσθωση του θα γίνει για διάστημα δεκαπέντε (15) ετών με δυνατότητα παράτασης για μέχρι πέντε (5) επιπλέον έτη, άνευ διαγωνισμού, μετά από αίτημα του μισθωτή, και σύμφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Φορέα.

Η αναβίωση των κενών- επί σειρά ετών- εμβληματικών ακινήτων εντάσσεται στους στόχους ενός συνολικότερου προγράμματος του Υπουργείου Εργασίας και του e-ΕΦΚΑ, το οποίο αποδίδει άμεσα σημαντικά οικονομικά οφέλη για τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης (ΦΚΑ) και συμβάλλει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και στην αναζωογόνηση του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν είτε να απευθύνονται με αυτοπρόσωπη παρουσία στα Γραφεία του e-Ε.Φ.Κ.Α., οδός Ιπποκράτους 19, 2ος όροφος, είτε να επικοινωνούν με γραπτό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], είτε να καλούν στα τηλέφωνα (210-3662367, 210- 2103662380), ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λάβουν στον κάτωθι σύνδεσμο:

Δείτε εδώ τη διακήρυξη Δημόσιου Πλειοδοτικού (επί της οδού Σταδίου 41).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Υπ. Εργασίας: Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ μέχρι την Παρασκευή

gazzetta
gazzetta reader insider insider