Ελλάδα
29-04-2021 | 12:40

Τροποποιήσεις και ειδικές ρυθμίσεις το Μεγάλο Σάββατο στα δρομολόγια του ΟΑΣΘ

Newsroom
Μοιράσου το
Τροποποιήσεις και ειδικές ρυθμίσεις το Μεγάλο Σάββατο στα δρομολόγια του ΟΑΣΘ
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Σε τροποποίηση του συγκοινωνιακού του έργου προχωρά το Μεγάλο Σάββατο ο ΟΑΣΘ, ενώ θέτει σε ισχύ και ειδικές ρυθμίσεις για τις γραμμές που εξυπηρετούν τα νοσοκομεία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση ο ΟΑΣΘ, το Μεγάλο Σάββατο 1/5, τα τελευταία δρομολόγια προς κάθε κατεύθυνση θα πραγματοποιηθούν στις 19:20 (αναχώρηση από αφετηρία και τέρμα), με εξαίρεση τα δρομολόγια της γραμμής Ν1 «ΚΤΕΛ - Αεροδρόμιο», τα οποία θα εκτελεστούν κανονικά.

Σε ό,τι αφορά τις ειδικές ρυθμίσεις που αποφασίστηκε να εφαρμοστούν το Μεγάλο Σάββατο για τις γραμμές που θα εξυπηρετούν νοσοκομεία, από τον ΟΑΣΘ επισημαίνεται ότι στις λεωφορειακές γραμμές 01, 28, 32Ν και 57Υ θα εκτελεστούν επιπλέον τα εξής δρομολόγια: στη γραμμή 01 η ώρα αναχώρησης ορίστηκε στις 22:00 από Σ.Μ. ΚΤΕΛ Μακεδονία και στις 23:10 από Τ.Σ. Ευκαρπίας - Σκλαβενίτης, ενώ στη γραμμή 28 η ώρα αναχώρηση θα γίνει στις 22:00 από Τ.Σ. Πανεπιστήμια και στις 23:20 από Τ.Σ. Ευκαρπίας - Σκλαβενίτης.

Στη γραμμή 32Ν, η ώρα αναχώρηση ορίστηκε στις 21:45 από Τ.Σ. Κάτω Ηλιούπολης - Ευόσμου και στις 23:05 από το νοσοκομείο Ιπποκράτειο και στη γραμμή 57Υ, οι ώρες αντίστοιχα είναι στις 22:10 από την πλατεία Αριστοτέλους και στις 23:20 από το νοσοκομείο Παπανικολάου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Aποκλιμάκωση του ιικού φορτίου στα λύματα

Μετρούν τα πρώτα «λουκέτα» της πανδημίας οι έμποροι της Θεσσαλονίκης