Ελλάδα
22-04-2021 | 13:48

Νέος σημαντικός ρόλος για τον Αντιπτέραρχο Θ. Λάγιο

Newsroom
Μοιράσου το
Νέος σημαντικός ρόλος για τον Αντιπτέραρχο Θ. Λάγιο
live updates: Ανανεώθηκε πριν

Νέο ρόλο αναλαμβάνει ο Αντιπτέραρχος Θεόδωρος Λάγιος, μετά από πρόταση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νικόλαου Παναγιωτόπουλου, ως Σύνδεσμος ΥΠΕΘΑ με την Μόνιμη Αντιπροσωπεία στην ΕΕ (ΜΑ/ΕΕ), με πεδίο αρμοδιότητος θέματα  ανάπτυξης  δυνατοτήτων και προγραμμάτων μόνιμης διαρθρωμένης συνεργασίας της ΕΕ (PESCO). 

Ο κ. Λάγιος, ο οποίος με επιτυχία διετέλεσε Γενικός Διευθυντής Αμυντικών Εξοπλισμών & Επενδύσεων, απέστειλε την ακόλουθη επιστολή προς τον υπουργό κ. Παναγιωτόπουλο:

«Με αφορμή την επιτυχή ολοκλήρωση σειράς εξοπλιστικών προγραμμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, είχα σήμερα την ευκαιρία, μετά από πρόσκληση του  Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου, να τον ενημερώσω αναλυτικά για το έργο που έχει γίνει.
Κατά την διάρκεια της συζήτησης μας αποδέχθηκα την σημαντική πρόταση του Υπουργού να αναλάβω την θέση ‘Σύνδεσμος ΥΠΕΘΑ με την Μόνιμη Αντιπροσωπεία στην ΕΕ (ΜΑ/ΕΕ)’, επί θεμάτων  ανάπτυξης  δυνατοτήτων και προγραμμάτων μόνιμης διαρθρωμένης συνεργασίας της ΕΕ (PESCO).
Ευχαριστώ τη φυσική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου και δηλώνω ότι αναλαμβάνω την ευθύνη του νέου μου ρόλου εκπροσωπώντας την χώρα μας σε έναν κρίσιμο τομέα για την αμυντική πολιτική μας  προκειμένου να προσφέρω από τη νέα μου θέση τις υπηρεσίες μου με μοναδικό κριτήριο την υπεράσπιση των ζωτικών συμφερόντων της χώρας μας».
 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.